Namibija, povratno iz Münchena u pravu Afriku za samo 400€

Egzotična, prava Afrika sada je korak bliže. Njemački Eurowings od sljedeće godine pokreće direktne letove iz nedalekog nam Münchena u Namibiju. Letovi kreću od 07.05.2018., u početku letovi će se odvijati jednom tjedno, ponedjeljkom u odlasku i utorkom u povratku, a od 7-og mjeseca uvodi se još jedan let, petkom u odlasku i povratku.

Eurowings trenutno nudi promotivne cijene avio karata za svoju novu liniju iz Münchena, povratna karta u glavni grad Windhoek može biti vaša za samo 400€. U cijenu karte uključena je samo ručna prtljaga, checked prtljagu možete doplatiti već od 25€ po smjeru, obrok se doplaćuje od 7,90€.

  Namibija je država u južnoj Africi na obali Atlantskog oceana. Graniči na sjeveru s Angolom, na sjeveroistoku sa Zambijom, na istoku s Bocvanom, te na jugu s Južnoafričkom Republikom. Namibija je postala neovisna od Južne Afrike 1990. i spada među mlađe svjetske države. U zemlji živi svega 2,1 milijun stanovnika što je čini jednom od najrjeđe naseljenih zemalja svijeta. Veliki dio zamlje zauzimaju pustinje, ponajviše najveća Namib što je i glavni razlog rijetke naseljenosti. Zahvaljujući eko turizmu i divljem životinjskom svijetu Namibija privlači sve veći broj turista.

  • München >> Windhoek >> München 400€

  Prijevoznik je Eurowings.

  Ponuda je dostupna za pojedine letove počevši od 07.05.2018.

  Karte možete kupiti direktno na Eurowings stranicama.

  München >> Windhoek >> München

  München >> Windhoek >> München

  Eventualne doplate

  Eventualne doplate

   

  Smještaj
  Airbnb Airbnb
  Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
  Hotel & Hostel Hotel & Hostel
  Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

  You may also like...

  1 Response

  1. Milena Dimic Mila Selenić ajmo na Madagaskar!

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *