ISTEKLO – Australija, povratne karte Etihada iz Minhena u Brisbane za samo 502€ ili u Sydney za 512€

UPDATE – Objavljeno 24.10.2016.

ISTEKLO! Nažalost ponuda je istekla. Čestitamo ukoliko je netko uspio kupiti karte na vrijeme.


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 24.10.2016.

Australija je ipak sa druge strane naše lopte, malo je mjesta na svijetu do kojih putovanje duže traje pa je jasno da karte ne mogu biti jeftine. Kada se pojavi dobra cijena isplati se potegnuti do malo daljeg mjesta polaska jer ušteda u konačnoj cijeni može biti znatna. Takva je situacija i sa našim današnjim prijedlogom.

Želite li jeftino down under ovo je prava ponuda za vas. Etihad trenutno nudi odlične cijene svojih letova iz Minhena u daleku Australiju. U ponudi su povratne karte u Brisbane za samo 502€ ili u Sydney za 512€. Ponuda vrijedi za letove tijekom 2. i 3. mjeseca 2017. Odlična je to cijena ovog premium avio prijevoznika za ovaj udaljeni kontinent, ukoliko vas zanima ovakvo putovanje požurite s kupnjom jer ova ponuda neće dugo trajati.

Prijevoznik je Etihad.

Ponuda je dostupna za letove tijekom 2. i 3. mjeseca 2017.

Karte najjeftinije možete pronaći na www.momondo.com stranicama.

Minhen >> Brisbane >> Minhen

Minhen >> Brisbane >> Minhen

Minhen >> Sydney >> Minhen

Minhen >> Sydney >> Minhen

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *