Super ponuda iz KLM-a, vlak iz Antwerpena plus avion iz Amsterdama za Brazil, Rio de Janiero ili Sao Paulo, povratna karta sa uključenim svim taksama za 416€

Želi li netko za Brazil? Okupati se na Copacabani, popeti se na glavu šećera, osjetiti atmosferu nogometnog ludila pred samo svjetsko prvenstvo. A možda i ostati odgledat barem poneku utakmicu uz nešto višu cijenu povratka.

KLM trenutno ima akciju, iz Antwerpena preko Amsterdama za Rio za 416€. Ponuda vrijedi za dosta datuma u 4., 5. i 6.mjesecu. Zadnji dan za polazak po ovoj cijeni je 28.05. a povratak 10.06.2014., pred sam početak svjetskog prvenstva. Možete ostati i duže, sve do kraja prvenstva ali cijena onda raste na 499€.

Druga opcija je također sjajna, Sao Paulo za 418€. Mjesto polaska je također Antwerpen.

Da bi karta bila valjana morate uhvatiti vlak u Antwerpenu, sa njim ćete do Schipol Aerodroma u Amsterdamu odakle kreće direktan let za Rio de Janiero ili Sao Paulo.

Karte kupite direktno na stranicama KLM-a. Karte moraju biti kupljene do 06.03.2014.

Kako do Antwerpena? Najlakše i najjeftinije je sa Ryanairom iz Pule, Rijeke ili Zadra do Charleroi aerodroma pored Brisela. Cijene za nevedene letove Ryanaira kreću se od 19,99€, a vjerovatno će u međuvremenu uletiti i neka akcija, svake godine se pojave i letovi za 10€. Ryanair karte kupite na njihovim stranicama, a predlažem da pričekate još malo, do nekih mjesec dana pred polazak radi najbolje cijene.

Kako sa Charleroi aerodroma do Antwerpena? Najlakše i najelegantnije je direktnim shuttle busom za 25€. Karte možete naći ovdje.

 

Primjeri rezervacije:

Primjer Antwerpen Central Railway Station za Rio de Janiero

Primjer Antwerpen Central Railway Station za Rio de Janiero

Primjer Antwerpen Central Railway Station za Sao Paulo

Primjer Antwerpen Central Railway Station za Sao Paulo

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *