Error fare Emiratesa, povratna karta za Peking, Šangaj, Mumbai, Tokio, Hong Kong, Bangkok, Singapur, Kuala Lumpur, Manilu… već od 244€

Premium avio kompanija Emirates upravu nudi zanimljive Error fare karte za mnoge gradove diljem Azije. Točnije nije da nudi ali im se potkrala greška na našu sreću. Najjeftinije karte mogu se pronaći za polaske iz Praga a mogući su polasci i iz Rima, Venecije, Pariza… za nešto veće iznose.

Let se jeftino može kupiti za gotove sve gradove u koji Emirates leti. Mi ovdje izdvajamo neke linije u Kinu, Indiju, Japan, Hong Kong, Tajland, Singapur, Maleziju i Filipine. Izbor je stvarno veliki i moguće je pronaći i karte za još neke linije koje ovdje nismo naveli, za više informacija uposlite prste i pretražite sami što vas najviše zanima.

Ono što je bitno je da pretragu radite na stranicama www.expedia.de, ove cijene su samo tamo, period za pretragu može biti sve od 01.09.2014. pa do kraja godine. Moguće je kupiti karte čak i u 8.mjesecu za nešto veće iznose.

Trik je u tome da odaberete multicity i opciju i kao treći let unesete onaj između indonezijskog Lomboka i Denpasara sa datumom leta nakon vašeg povratka. Na taj način dolazi do čarolije i redovne cijene karata padaju gotovo na polovicu. Taj treći, indonezijski let će naravno ostati neiskorišten ali to vam više neće ni biti važno.

I na kraju, vjerovatno već znate, ne kontaktirajte Emirates vezano za karte, u pitanju je greška (error fare) i bolje je da kompanija ostane neobavještena o tome. Ako vam ne otkažu kartu u prvih nekoliko dana gotova pa je sigurno da neće niti kasnije. Onda ste na konju. U najgorem slučaju, sve i da vam otkažu kartu u prvim danima cijeli novac biće vam sigurno vraćen a vjerovatno ćete dobiti i neki bonus. Vrijedi isprobati.

Moguće je kupiti i open jaw karte za sve destinacije za jednak novac, na primjer sa odlaskom za Singapur a sa povratkom iz Kuala Lumpura ili sa odlaskom u Šangaj a sa povratkom iz Pekinga. Ovo vam pruža mogućnost lijepog obilaska jugoistočne Azije ili Kine vlastitim prijevozom i povratak natrag iz druge destinacije.

Svi letovi su sa presjedanjem u Dubaiu.

Prag >> Peking >> Prag   244€ (direktan link)
Prag >> Šangaj >> Prag   244€ (direktan link)
Prag >> Mumbai >> Prag   276€ (direktan link)
Prag >> Tokio >> Prag   298€ (direktan link)
Prag >> Hong Kong >> Prag   312€ (direktan link)
Prag >> Bangkok >> Prag   330€ (direktan link)
Prag >> Singapur >> Prag   334€ (direktan link)
Prag >> Singapur — Kuala Lumpur >> Prag   354€ (direktan link)
Prag >> Manila >> Prag   387€ (direktan link)

Prijevoznik je premium avio kompanija Emirates.

Ponuda je dostupna za letove u 9., 10., 11. i 12.mjesecu 2014.

Karte za ovaj error fare morate kupiti na stranicama www.expedia.de. Najjeftiniji su polasci iz Paraga ali mogući su i iz Rima, Venecije, Pariza…

 

Prag >> Peking >> Prag

Prag >> Peking >> Prag

Prag >> Šangaj >> Prag

Prag >> Šangaj >> Prag

Prag >> Mumbai >> Prag

Prag >> Mumbai >> Prag

Prag >> Tokio >> Prag

Prag >> Tokio >> Prag

Prag >> Hong Kong >> Prag

Prag >> Hong Kong >> Prag

Prag >> Bangkok >> Prag

Prag >> Bangkok >> Prag

Prag >> Singapur >> Prag

Prag >> Singapur >> Prag

Prag >> Singapur -- Kuala Lumpur >> Prag

Prag >> Singapur — Kuala Lumpur >> Prag

Prag >> Manila >> Prag

Prag >> Manila >> Prag

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *