-70€ na sve Wizztours pakete, npr. paket za Cipar 7 dana avion + smještaj za samo 76€

Wizztours trenutno nudi vrlo zanimljiv deal, 70€ popusta možete dobiti na sve njihove avion + smještaj pakete u trajanju od najamanje 7 dana. Da biste dobili popust prije pretrage na Wizztours stranicama unesite kod WINTERSUN70.

Wizztours je posebna stranica Wizzaira koja vam omogućuje da na jednom mjestu sami složite brzo i jednostavno turistički paket kakav želite. Paketi se sastoje od Wizzair leta i smještaja u odabranim hotelima.

Uvjeti akcije:

 • Popust vrijedi: za sve Wizztours pakete
 • Minimalno trajanje putovanja: 7 dana
 • Kod za popust: WINTERSUN70
 • Trajanje akcije: do 12.12.2017. u 23:59
 • Razdoblje putovanja: od 03.12.2017. do 31.03.2018.
 • Popust ostvarujete na stranicama: Wizztours

Želite li posjetiti neki topliji kutak Europe ove zime a da ne morate putovati predaleko možda je Cipar dobar izbor. Na Wizztours stranicama možete pronaći paket sa uključenom povratnom avio kartom i smještajem u trajanju od 7 dana za samo 76€ po osobi. Predlažemo sljedeći paket:

Cipar paket 7 dana

Cipar paket 7 dana

 

Želite li ipak neku drugu destinaciju provjerite mogućnosti na Wizztours stranicama.

Zbog trenutne velike potražnje moguće je da će Wizztours stranice povremeno raditi nešto sporije. Budite strpljivi. Nakon što se pretraga završi sortirajte rezultate prema cijeni.

Wizzair za sve letove nakon 29.10.2017. dozvoljava ručnu prtljagu većih dimenzija, besplatno možete ponijeti ručnu prtljagu do dimenzija 55 x 40 x 23 cm umjesto dosadašnjih 42 x 32 x 25 cm.

Pakete možete kupiti na Wizztours stranicama.

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

13 komentara

 1. Ivan Relja napisao:

  Ja ne mogu uci na link ni na vasu stranicu.

 2. Tripologia napisao:

  Dobio sam odgovor od mog hosting providera. Kažu sljedeće: Jučer je došlo je do privremenog problema s pristupom DNS serveru. Problem je otklonjen odmah čim je bio uočen, no zbog cache mehanizama DNS sustava koje neki od internet providera koriste, postoji mogućnost da neki korisnici privremeno ne vide stranicu. Stranice su zapravo već dostupne i vidljive korisnicima (kod nas se otvara Vaša stranica), no oni koji su posjetili stranicu u trenutku problema, vidjet će do isteka cache mehanizma stari zapis, i samim time, neće vidjeti stranicu ili će imati privremenih poteškoća.

  Eto problem je navodno riješen no zbog cachea kod nekih providera greška se nekima od vas i dalje javlja. Molim vas za strpljenje. I veliko hvala svima koji ste mi javili za grešku. ❤

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *