Indonezija, povratne karte Turkish Airlinesa iz Zagreba u Jakartu za samo 383€

Danas vam predlažemo putovanje na krajnji jugoistok Azije, idemo u najveću otočnu državu na svijetu, zemlju koja se sastoji od ogromnog broja otoka, točnije njih 17.508 – idemo u Indoneziju.

Turkish Airlines trenutno nudi akcijske cijene za letove s komfornim polaskom iz Zagreba. Povratnu kartu iz Zagreba u Jakartu možete kupiti po odličnoj cijeni od 383€.

Prijevoznik je turska nacionalna avio kompanija Turkish Airlines.

Ponuda vrijedi za letove od 10. mjeseca 2016. do 2. mjeseca 2016. (osim tijekom božićnih i novogodišnjih praznika).

Karte najjeftinije možete pronaći na www.kayak.es stranicama.

Zagreb >> Jakarta >> Zagreb

Zagreb >> Jakarta >> Zagreb

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

6 komentara

  1. Ivan Tajm napisao:

    Dejvid Ivanovski debela ceka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *