Iran, povratna karta iz Sarajeva ili Beograda u Teheran za samo 179€

Slično kao i u jučer objavljenoj ponudi Pegasus Airlinesa sa jeftinim avio kartama za Istanbul danas predlažemo Iran. Sada možete otići i korak dalje, akcijske cijene od 179€ nude se i za letove iz Beograda ili Sarajeva u Teheran.

Ako ste nekada željeli posjetiti Iran sada je vrijeme za kupovinu karata. Pegasus trenutno nudi akcijske cijene za polaske sa aerodroma u blizini, iz Beograda ili Sarajeva. Već niske, akcijske cijene Pegasusa možete dodatno sniziti kupovinom na već više puta spomenutim španjolskim stranicama, više o tome možete pročitati u našem članku ovdje. Imate li Diners karticu povratnu kartu iz Sarajeva ili Beograda možete kupiti za svega 179€ preko Jetcost + eDreams stranica.

Ovaj puta kupovat ćemo na Jetcost stranicama. Nakon što unesete željeni let i datum označite i check box eDreams. Na taj način otvorit će vam se eDreams stranice u novom prozoru i dobit ćete karte po najnižoj mogućoj cijeni od 179€. Broj kupovina s istom Diners karticom na eDreams stranicama ograničen je na jednu u 3 mjeseca. Koristite li dole navedeve linkove morat ćete sami ponoviti pretragu sa uključenim eDreams check box-om.

Sarajevo-Teheran-jetcost

Sarajevo >> Teheran >> Sarajevo   179€ (direktan link)
Beograd >> Teheran >> Beograd   180€ (direktan link)

Prijevoznik je Turska low-cost avio kompanija Pegasus.

Ponuda je dostupna za određene letove sa polaskom od 15.09. do 15.12.2015.

Sarajevo >> Teheran >> Sarajevo

Sarajevo >> Teheran >> Sarajevo

Beograd >> Teheran >> Beograd

Beograd >> Teheran >> Beograd

You may also like...

4 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *