Kina, povratne karte Qatar Airwaysa iz Beograda, Šangaj 337€, Peking 353€

Nakon nedavne ponude Etihada sada i Qatar Airways nudi akcijske cijene svojih letova u Kinu a sa polaskom iz Beograda. Povratne karte za određene letove tijekom 2. i 3. mjeseca su dostupne već od 337€ za Šangaj ili od 353€ za Peking.

Prijevoznik je Qatar Airways.

Ponuda je dostupna za letove tijekom 2. i 3. mjeseca 2016.

Karte najjeftinije možete pronaći na www.kayak.it stranicama.

Više informacija o Šangaju i Pekingu možete pronaći u našim putopisima.

Beograd >> Shanghai >> Beograd

Beograd >> Shanghai >> Beograd

Beograd >> Peking >> Beograd

Beograd >> Peking >> Beograd

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *