Last Minute let u Tokio, povratna karta iz Ženeve za samo 309€

Senso-ji Temple
Senso-ji Temple

Za sve brze na odluci i željne putovanja. Na meniju je odlična ponuda za Tokio, iz Ženeve je tako moguće putovati za svega 309€. Ponuda je Last Minute i morate se brzo odlučiti, polazak za ovu cijenu je moguć samo 13.05. a povratak 24.05.2014. Ako želite provesti lijepih 11 dana u Japanu evo vam odlične prilike.

Karte za ovu cijunu možete kupiti samo na www.ltur.com stranicama, kod drugih agencija ili diretkno na British Airways stranicama su znatno skuplje. Iako se zbog cijene čini kao da je u pitanju greška sve je u redu sa bookingom, ja sam uspio doći do koraka za unos osobnih podataka a stranica nije javila grešku. Ako vas ovakvo putovanje zanima vrijedi pokušati završiti booking.

Direktan link koji će vas odvesti na samu ponudu stranica vam ne mogu postati ali postupak je sljedeći. Sa naslovnice www.ltur.com odaberite tab “Flug”, unesite mjesto polaska “Genf” što je Ženeva, destinacija je Tokio, datum odlaska 13.05., datum povratka 24.05. i kliknite “Suchen”. Na sljedećoj stranici bi trebali vidjeti kao prvu opciju let British Airways-a za 309€. Odaberite ga, popunite osobne podatke i putujte!

Prijevoznik je British Airways.

Ženeva >> Tokio >> Ženeva   309€

Let je 13.05. – 24.05.2014.

Karte za ovu super cijenu najbolje je kupiti odmah, još danas, ovo će vrlo vjerovatno vrlo brzo nestati.

Karte možete kupiti samo na www.ltur.com

 

Ženeva >> Tokio >> Ženeva

Ženeva >> Tokio >> Ženeva

Više o Tokiu pročitajte u našem putopisu: Tokyo prvi dio, Nihon de kangei!   i   Tokyo, drugi dio, povratak u prijestolnicu.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *