Mini azijska tura, Bangkok, Ho Chi Minh City i Abu Dhabi, open jaw karte već od 450€

Nije put oko svijeta ali je lijepa mini azijska turneja. Etihad upravo nudi zanimljive open jaw opcije za letove u Aziju. Polazak mora biti iz Zuricha, prva stanica je Bangkok – Tajland, nakon nekoliko dana idemo u Ho Chi Minh City – Vijetnam, za kraj imamo mogućnost posjetiti Abu Dhabi – UAE. Povratak mora biti u Njemačku, Minhen nam je najbliži i najlakše dostupan ali moguć je povratak i u Frankfurt ili Dusseldorf.

Ovakvom turom obići ćete lijep dio Jugoistočne Azija i Arapskog poluotoka za vrlo povoljnu cijenu, i to sve sa premium avio prijevoznikom Etihadom. Ponudu kakvu svaki ljubitelj putovanja treba uzeti u razmišljanje.

Najjeftinija avio karta  je sa polaskom 01.06. iz Zuricha u Bangkok, 06.06. ide se iz Bangkoka u Ho Chi Minh City, a povratak je u Minhen 12.06. Takva karta koštat će vas svega 450€. Ako na to dodate još i 6 dana u Abu Dhabiu pa iz njega krenete za Minhen 18.06. to će vas koštati svega par eura više, točnije 467€. Cijelu turneju možete i produžiti za još tjedan dana Tajlanda i tjedan dana Vijetnama i u tom slučaju platiti 479€. Opcija ima puno, probajte sami pronaći optimalni period za sebe. Karte po ovim cijenama dostupne su u 6.mjesecu ali i na jesen, od početka 9-og mjeseca pa sve do kraja godine za nekoliko eura više.

Zurich >> Bangkok >> Ho Chi Minh City >> Minhen   450€ (direktan link)
Zurich >> Bangkok >> Ho Chi Minh City >> Abu Dhabi >> Minhen   467€ (direktan link)

Mogući polasci za nevedene cijene su u 6-om, 9-om, 10-om 11-om i 12.mjesecu 2014.

Prijevoznik je premium avio kompanija Etihad.

Karte možete kupiti na stranicama www.expedia.de.

Do Zuricha možete doći vlakom iz Zagreba. Natrag iz Minhena možete lako doći autobusom do Zagreba za 199 kn, tri puta dnevno, putovanje traje 7 i pol sati a detalje pogledajte na panturist.hr

Zurich >> Bangkok >> Ho Chi Minh City >> Minhen (6.mjesec)

Zurich >> Bangkok >> Ho Chi Minh City >> Minhen (6.mjesec)

 

Zurich >> Bangkok >> Ho Chi Minh City >> Abu Dhabi >> Minhen (6.mjesec)

Zurich >> Bangkok >> Ho Chi Minh City >> Abu Dhabi >> Minhen (6.mjesec)

 

Zurich >> Bangkok >> Ho Chi Minh City >> Minhen (9.mjesec)

Zurich >> Bangkok >> Ho Chi Minh City >> Minhen (9.mjesec)

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *