Qatar Airways lude cijene! Iz Europe u Indiju za 217€, Tanzanija 277€, Vijetnam 295€, Nepal 313€, Južnoafrička Republika 322€, Bali 373€, Australija 541€…

Qatar Airways ludilo se nastavlja! Danas smo već objavili njihovu novu akciju u kojoj smo se držali polazaka iz Zagreba: Qatar Airways travel festival, nova globalna akcija, cijene niže do 35%! Zagreb – Bangkok 343€, Tokio 368€, Jakarta 389€… Sada idemo korak dalje i gledamo što se jeftino može pronaći za polaske iz ostatka Europe.

Cijene su stvarno lude, na primjer iz Brisela možete u Indiju za samo 217€ ili iz Osla u Vijetnam za 295€, na Bali za 373€ ili u Australiju za 541€. Iz Barcelone možete u Indiju za 242€, u Tanzaniju za 277€, u Nepal za 313€ ili u Južnoafričku Republiku za 322€. Ovakvih ludih cijena sigurno ima još, ovo je samo kratak osvrt, ukoliko nađete neku neodoljivu ponudu koju želite podijeliti sa svijetom molimo da nam javite ili objavite komentar u ovom članku. 🙂

Iz Brisela:

Iz Osla:

Iz Barcelone:

Mogućnosti sigurno ima još puno, potražite ono što je vama potrebno. Napominjemo da su ove ponude za malo iskusnije putnike kojima nije problem otići u drugi kraj Europe radi bolje polazne cijene, ukoliko želite nešto jednostavnije pogledajte ponudu za polaske iz Zagreba. Do polaznih gradova jeftino možete doći brojnim low-cost prijevoznicima, ponajviše iz Italije. Uračunajte i ovaj trošak i lako ćete doći do konačne kalkulacije koja s ovako niskim cijenama može itekako biti isplativa.

Nije zgoreg da još jednom ponovimo uvjete akcije.

Uvjeti akcije:

 • Razdoblje prodaje: od 11.01. do 17.01.2016.
 • Razdoblje putovanja: od 19.01. do 15.12.2016.
 • Minimalni boravak: od 3 do 7 dana u zavisnosti od destinacije
 • Maksimalni boravak: od 2 do 4 mjeseca u zavisnosti od destinacije

Sve ostale uvjete i cijene za druge destinacije za polaske iz Zagreba pogledajte ovdje.

Cijene za sve ostale destinacije koje vas interesiraju lako možete pronaći na Qatar Airways stranicama, a kupovinu možete obaviti na www.momondo.com ili www.kayak.es želite li proći još jeftinije.

Želite li polazak iz Zagreba pogledajte članak: Qatar Airways travel festival, nova globalna akcija, cijene niže do 35%! Zagreb – Bangkok 343€, Tokio 368€, Jakarta 389€…

 

Iz Brisela:

Brisel >> Bangalore >> Brisel

Brisel >> Bangalore >> Brisel

 

Iz Osla:

Oslo >> Ho Chi Minh City >> Oslo

Oslo >> Ho Chi Minh City >> Oslo

Oslo >> Denpasar (Bali) >> Oslo

Oslo >> Denpasar (Bali) >> Oslo

Oslo >> Melbourne >> Oslo

Oslo >> Melbourne >> Oslo

Oslo >> Sydney >> Oslo

Oslo >> Sydney >> Oslo

 

Iz Barcelone:

Barcelona >> Mumbai >> Barcelona

Barcelona >> Mumbai >> Barcelona

Barcelona >> Dar Es Salaam >> Barcelona

Barcelona >> Dar Es Salaam >> Barcelona

Barcelona >> Kathmandu >> Barcelona

Barcelona >> Kathmandu >> Barcelona

Barcelona >> Johannesburg >> Barcelona

Barcelona >> Johannesburg >> Barcelona

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

3 komentara

 1. Putoholicari napisao:

  Ovim norvezanima te karte dođu kao nama kad kupujemo karte po 1€ za neku europsku destinaciju 😀

  • Tripologia napisao:

   Zanimljivo je da uvijek ti Skandinavci imaju najjeftinije letove. >.< Kao da njima treba biti jeftino. Kad znaš koliko im je pivo u kafiću vjerovatno im razgovor ide: - hoćemo u grad večeras? - ma neću, odoh rađe za vikend malo do Azije.

 2. Iva Kaligarić napisao:

  Vrijeme je da Jelena odleti u Južnoafričku

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *