UPDATE – Qatar Airways travel festival, nova globalna akcija, cijene niže do 35%! Zagreb – Bangkok 343€, Tokio 368€, Jakarta 389€…

UPDATE – Objavljeno 17.01.2016.

Podsjećamo vas da je danas zadnji dan trajanja Qatar Airways travel festival akcije. Zanima li vas jeftino putovanje u daleke krajeve Azije požurite s kupovinom. Svi dole navedeni uvjeti kao i cijene za polaske iz Zagreba i dalje vrijede.

Želite jeftino u neke druge krajeve svijeta uključujući i Afriku ili Australiju provjerite i naš drugi članak o akciji Qatar Airwaysa. Cijene su također i dalje aktivne (osim leta Brisel – Bangalore) uz neke manje izmjene u iznosu ili datumima: Qatar Airways lude cijene! Iz Europe u Indiju za 217€, Tanzanija 277€, Vijetnam 295€, Nepal 313€, Južnoafrička Republika 322€, Bali 373€, Australija 541€…


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 11.01.2016.

Qatar Airways je danas objavio novu akciju, do 40% popusta možete ostvariti na svim njihovim linijama kupite li kartu od danas pa do 17.01.2016.

Uvjeti akcije:

 • Razdoblje prodaje: od 11.01. do 17.01.2016.
 • Razdoblje putovanja: od 19.01. do 15.12.2016.
 • Minimalni boravak: od 3 do 7 dana u zavisnosti od destinacije
 • Maksimalni boravak: od 2 do 4 mjeseca u zavisnosti od destinacije

Sve ostale uvjete i cijene za druge destinacije za polaske iz Zagreba pogledajte ovdje.

Qatar-iz-Zagreba

Na sve cijene navedene na Qatar Airways stranicama možete ostvariti i dodatnih otprilike 30 – 60€ popusta potražite li karte na www.kayak.it stranicama. Tako, na primjer, povratnu avio kartu iz Zagreba u Bangkok možete kupiti za svega 343€, Tokio za 368€, Jakartu za 389€…

Cijene za sve ostale destinacije koje vas interesiraju lako možete pronaći na Qatar Airways stranicama, a kupovinu možete obaviti i na www.kayak.it želite li proći nešto jeftinije.

Pogledajte lude cijene Qatar Airwaysa za polaske iz ostatka Europe: Qatar Airways lude cijene! Iz Europe u Indiju za 217€, Tanzanija 277€, Vijetnam 295€, Nepal 313€, Južnoafrička Republika 322€, Bali 373€, Australija 541€…

Zagreb >> Bangkok >> Zagreb, na kayak.it stranicama

Zagreb >> Bangkok >> Zagreb, na kayak.it stranicama

Zagreb >> Tokio >> Zagreb, na kayak.it stranicama

Zagreb >> Tokio >> Zagreb, na kayak.it stranicama

Zagreb >> Jakarta >> Zagreb, na kayak.it stranicama

Zagreb >> Jakarta >> Zagreb, na kayak.it stranicama

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

27 komentara

 1. Dejvid Ivanovski napisao:

  Evo me u Jakarti, ima li šta jeftino da pobegnem odavde kući? 😀

 2. Ivan Tajm napisao:

  ima let za KL pa idemo negdje djir 😀 penang, langkawi ili jos bolje boracay 😀 lovro nikako da se odluci haha

 3. Ivan Tajm napisao:

  Luka Saric eto ide i jeftinije 😀

 4. Ivan Tajm napisao:

  Dejvid u KL sam. cuo sam se danas s lovrom pa rekao da idete za Jakartu. i

 5. Ljubica Skitnica napisao:

  Joooj di cu sad? 😉

 6. Mirela Fox napisao:

  Kada vrijede ovi letovi iz zg za bkk za ovih 350

 7. saša napisao:

  jeli pouzdano kupiti let preko kayak.it i gotogate.it (na koji me kasnije prebaci),
  npr. isti povratni let za Tokyo me košta 842,75 eur preko Qatarove stranice, a preko Kayaka i gotogate-a isti let je 797 eur,
  kako je moguća razlika od 145 eur ?
  istina kod gotogate-a sam isključio sva osiguranja (prtljage, promjene termina, otkaza putovanja), a ne znam je li to kod Qatarair uključeno?
  i ako uzmem kod QatARAIRA dobijem 2000 bonus Q milje, jeli mi to za sljedeći let cmanji cijenu ?

  hvala

  lp

  veseli pozz

  Saša

 8. saša napisao:

  p.s. ovo su cijene
  naravno za 2 osobe

  • Tripolog napisao:

   Pozdrav Saša,

   preko kayak.it ne kupuješ karte, oni su samo tražilica, pretražuju brojne druge agencije i traže najbolju cijenu te vas kasnije preusmjeravaju na najjeftiniju, u ovom slučaju kažeš GoToGate. Nisam još nikada kupovao kod GoToGate ali jesam preko nekoliko drugih agencija i nisam do sada nikada imao problema. U biti sa tim kartama preko posrednika i ne može biti nekih problema ako je sve OK sa letom, problem može nastati ako dođe do promjene ili otkazivanja jer ćete onda, naravno, lekše ostvariti svoja prava u direktnom kontaktu s prijevoznikom nego preko posrednika. Kao i uvijek i u svemu kada je u pitanju posrednik. Ipak meni je ovo prihvatljiv rizik, ja sam kupovao i kupovat ću kod onoga koji daje najnižu cijenu ali ti ćeš morati sam odlučiti za sebe.

   Ove agencije često ti usput pokušavaju prodati dodatne usluge, u tvom slučaju osiguranje, ovo je njima u biti i pravi izvor zarade jer cijene karata uvijek spuste maksimalno koliko mogu. Ti ovo naravno ne moraš uzeti a niti direktno kod prijevoznika nećeš dobiti nikakvo dodatno osiguranje.

   Nego prema ovome što si napisao ušteda je 45€ a ne 145€?! Ili si naveo krive cijene?

   Što se milja tiče njih vrijedi skupljati samo za one koji jako puno putuju tipa poslovni ljudi koji imaju nekoliko desetina pa i stotina letova godišnje. Mali putnici teško da mogu profitirati od ovoga. Od 2.000 milja nećeš imati ništa, ne znam točno kakav je Qatar loyalty program ali obično bez barem 20-30.000 milja na računu nema nikakve koristi od toga. No kažem ti, provjeri uvjete njihovog programa pa ćeš znati točno koliko ti 2.000 milja vrijedi. Uostalom milje ćeš jednako dobiti kupio kartu direktno kod prijevoznika ili kod posrednika, bitan je let a ne gdje je karta kupljena.

   Sretno, i uživaj u Japanu. Divna je to zemlja. 🙂

 9. saša napisao:

  hvala puno na odgovoru, lijepo ste objasnili 🙂
  da cijena je 942 eura ako se uzima drito preko QA stranice, a 797 eur preko GoToGate,
  145 eur razlike, mislim da je jasno što ćemo uzeti 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *