Portugal, Lisabon + Madeira, kompletan paket 7 dana, avioni i hoteli uključeni ukupno samo 149€ po osobi

Imamo novi prijedlog za jesenski odmor, danas idemo u Portugal i to u njegov glavni grad te na udaljene otoke Madeira. Ukupno ćemo provesti 2 dana u Lisabonu i 5 dana u Funchalu na Madeiri, cijeli paket avioni + smještaj je vaš za samo 149€ ili oko 1.130 kn po osobi. U cijenu uključeni svi avio letovi i hoteli.

Što se smještaja tiče dole su navedeni budget prijedlozi s www.booking.com, sa spavanjem u dvokrevetnim sobama s privatnim kupatilom. Želite li cijeli stan za sebe pogledajte ponudu na Airbnb, ako niste već registrirani ili želite napraviti novi račun učinite to preko ovog linka i uštedite 18€ na cijenu vašeg sljedećeg smještaja

Napominjem da su kalkulacije ovaj puta sa polaskom i povratkom u Milano. Dodatno trebate uračunati dolazak do Milana. Vlakom Trenitalie možete stići iz Trsta do Milana za 19€ po smjeru no pri povratku avion slijeće u kasnim večernjim satima, u tom slučaju morat ćete provesti noć na aerodromu ili na željezničkoj stanici do prvog jutarnjeg vlaka ne želite li uzimati sobu. Sve o kupovini karata na stranicama Trenitalie možete pročitati u našem članku ovdje. Ako idete osobnim autom ovih problema nećete imati. Još jedna je opcija je i GoOpti kombi prijevoz do Zagreba, cijene provjerite sami na njihovim stranicama. Detaljne informacije kako doći do aerodroma Milano Malpensa pronaći ćete na dnu ovog članka.

 

Avio karte

Za letove ćemo ovaj puta iskoristiti Easyjet. Ovdje vam donosimo cijene direktno na Easyjet stranicama ali predlažemo da ih kupujete na rumbo.pt stranicama, imate li Diners karticu i iskoristite li aktualni kod za popust na način opisan u našem članku ovdje karte ćete dobiti znatno jeftinije.

Prvi dio putovanja je povratni let iz Milana u Lisabon, na to ćemo nadograditi drugi dio putovanja povratni let iz Lisabona na Madeiru. Polazak iz Milana, s Malpensa aerodroma je 12.11.2015. Dva dana kasnije krećemo prema Madeiri gdje ćemo ostati 5 dana. povratak s Madeire je 19.11., u Lisabon stižemo u 14:55 a za Milano krećemo u 19:05 što je dovoljno vremena za bezbrižno presjedanje ali ipak nema previše čekanja na aerodromu.

Kupovina na rumbo.pt stranicama s Diners karticom i uz kod za popust:

 • Milano >> Lisabon >> Milano 59€, s kodom za popust 42€
 • Lisabon >> Madeira >> Lisabon 52€, s kodom za popust 34€

Ukupno: 76€ po osobi, 152€ za dvoje

Milano >> Lisabon >> Milano, na rumbo.pt stranicama

Milano >> Lisabon >> Milano, na rumbo.pt stranicama

Lisabon >> Madeira >> Lisabon, na rumbo.pt stranicama

Lisabon >> Madeira >> Lisabon, na rumbo.pt stranicama

Kako doći do popusta? ono što morate napraviti je otvoriti stranicu pt.beruby.com te preko nje otvoriti rumbo.pt stranicu u novom prozoru, postupak je detaljno opisan u članku ovdje. Nakon toga napravite pretragu koju želite i u drugom koraku, nakon što odaberete let, unesite kod koji ćete pronaći u našem članku Rumbo.pt kod za 17€ popusta na sve avio karte. Napravite li sve korake ispravno kod za popust bi morao obračunati popust od 17€. Ukoliko budete imali problema otvorite novi private browsing prozor i ponovite sve korake.

 

Kupovina direktno na Easyjet stranicama:

 • Milano >> Lisabon >> Madeira >> Lisabon >> Milano 188€ za dvije osobe

Ukupno: 188€ za dvoje

Milano >> Lisabon >> Madeira >> Lisabon >> Milano, na Easyjet stranicama

Milano >> Lisabon >> Madeira >> Lisabon >> Milano, na Easyjet stranicama

Napominjemo da je u cijenu za Easyjet letove uključena samo ručna prtljaga veličine 56 x 45 x 25cm ali bez ograničenja težine. U cijenu karte su uključene sve takse.

Već vam je vjerovatno poznato kako doći do popusta na cijenu avio karte kupovinom na određenim španjolskim/portugalskim stranicama, treba li vam podsjetnik više o tome pročitajte u našem članku ovdje.

Ukupno avioni: 76€ po osobi, 152€ za dvoje

 

Smještaji

Za smještaj vam danas predlažemo hotele odabrane na www.booking.com stranicama. Hoteli imaju odlične ocjene i nalaze se na dobrim lokacijama. Želite li cijeli stan za sebe pogledajte ponudu na Airbnb stranicama. Cijeli stan možete pronaći za slične ili nešto više cijene od ovih navedenih za hotele. Ako ste spremni dijeliti stan sa vlasnicima ali imati svoju sobu možete proći još znatno jeftinije. Ako niste već registrirani na Airbnb ili želite napraviti novi račun učinite to preko ovog linka i uštedite 18€ na cijenu vašeg sljedećeg smještaja.

Lisabon, Pensão Elegante, 2 noćenja, dvokrevetna soba s privatnim kupatilom i dijeljenim toaletom, 12.10. – 14.10.2015., 40€ za dvije osobe

Lisabon hotel

Lisabon hotel

 

Funchal – Madeira, Monaco, 5 noćenja, dvokrevetna soba s privatnim kupatilom, 14.10. – 19.10.2015., 105€ za dvije osobe

Funchal - Madeira hotel

Funchal – Madeira hotel

 

Predloženi smještaji su samo za primjer. Želite li nešto drugo provjerite ponudu na www.booking.com, www.hotelscombined.com ili www.airbnb.com stranicama. Ako niste već registrirani na Airbnb ili želite napraviti novi račun učinite to preko ovog linka i uštedite 23€ na cijenu vašeg sljedećeg smještaja.

Ukupno smještaj: 145€ za dvije osobe ili 73€ po osobi

 

Ukupno

Avion:

 • Milano >> Lisabon >> Milano 84€
 • Lisabon >> Madeira >> Lisabon 68€

Smještaj:

 • Lisabon, 2 noćenja, 12.10. – 14.10.2015., 40€ za dvije osobe
 • Funchal – Madeira, 5 noćenja, 14.10. – 19.10.2015., 105€ za dvije osobe

Ukupno: 152€ + 145€ = 297€ za dvije osobe, 149€ ili oko 1.130 kn po osobi

 

Aerodrom Milano - Malpensa (MXP)
www
Internet stranice aerodroma Milano – Malpensa.
Avion
Low-cost prijevoznik Easyjet povezuje Split do 12.09. i Dubrovnik do 31.08. s Milano Malpensa aerodromom. Cijene i termine provjerite na Easyjet stranicama. Low-cost prijevoznik Wizzair povezuje Budimpeštu s Milano Malpensa aerodromom svakodnevno tijekom cijele godine. Cijene i termine provjerite na Wizzair stranicama.
Automobil Automobil
Idete li autom do Milana trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje. Najpovoljniji low-cost parking možete pronaći na stranicama Parkvia, cijena kreće već od 19€ za 7 dana.
Autobus Autobus
Vrlo jeftine autobusne karte možete pronaći za putovanje iz Venecije do Milana s autobusnim prijevoznikom Flixbus. Odlučite li se na ovu opciju ovdje možete pročitati kako doći iz Hrvatske do Venecije.
Vlak Vlak
Trenitalia pokriva liniju Trieste Centrale – Milano Centrale sa gotovo 15 vlakova dnevno od čega 3 direktna a ostali s presjedanjem u Venezia Mestre. Najkraće putovanja traje od 3:44 sa brzim Freccia vlakovima, do nešto više od 5 sati s Intercity i regionalnim vlakovima. Cijena karte kreće već od 19 € po smjeru kupite li ju online unaprijed. Također karte je moguće kupiti i na stanici, u radno vrijeme na šalteru ili van njega na automatima ali cijena će biti viša na dan putovanja. Provjeriti red vožnje i kupiti karte možete na Trenitalia stranicama. Sve o vrstama vlakova i karata, kao i o uvjetima i načinu kupnje na stranicama Trenitalie možete pročitati u našem članku ovdje. Kako doći iz Hrvatske do Trsta pročitajte ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Malpensa možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti.
Transfer na aerodrom
Aerodrom Malpensa nalazi se oko 40 km od Milana. Željezničku stanicu Milano Centrale i aerodrom Malpensa povezuju vlak Malpensa Express. Cijena karte je 12 / 18 € jednosmjerna/povratna, vlakovi kreću svakih pola sata a putovanje traje oko pola sata. Najjeftiniju poveznicu s Milano Centrale stanice do aerodroma Malpensa nudi autobusna kompanija Terravision, cijena karte po smjeru je 8€. Druge opcije su autobusne kompanije Airport bus express i Malpensa shuttle, cijena karte je 10 / 16 € jednosmjerna/povratna, putovanje traje oko 50 minuta. Autobusi obje kompanije kreću svakih pola sata ispred stanice Milano Centrale. Više informacija i red vožnje pronaći ćete na priloženim linkovima gdje također možete kupiti i karte online.
Aerodrom-Malpensa

You may also like...

2 komentara

 1. Davorka Zegrani napisao:

  Zanima me da li postoji ovakva ponuda za Madeiru tijekom siječnja do zaključno 11.1.2016

  • Tripolog napisao:

   Pozdrav Davorka,

   za ovaj novac ne postoji, u novogodišnje vrijeme su karte naravno daleko skuplje. Ovako na brzinu vidim kao najjeftiniju sličnu kombinaciju s polaskom iz Milana u Lisabon 06.01., dva dana kasnije iz Lisabona u Madeiru, povratak za Milano je 11.01., ukupna cijena je 162€ po osobi. Nešto jeftinije možete proći ako izbacite Lisabon pa krenete 04.01. iz Milana u Lisabon s Ryanairom, iz Lisabona odmah Easyjetom na Madeiru, povratak je 11.01. EJ za Lisabon pa RA za Milano.

   Pokušajte sami složiti kombinaciju, na http://www.easyjet.com imate 3 weeks view, na Ryanair koristite Fare finder: http://www.ryanair.com
   Pokušajte također i Transaviu, i oni lete jeftino na Madeiru iz Porta pa se može nešto složiti i preko Porta.

   Sretno! 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *