Qatar Airways vs Emirates! Snižene cijene, povratno iz Zagreba u Bangkok za 354€, Kuala Lumpur 356€, Singapur 383€, Hong Kong 398€…

Nakon što su zemlje Bliskog Istoka zatvorile svoj zračni prostor za letove Qatar Airwaysa ovi nisu imali drugog izbora nego dodatno spustiti cijene ne bi li uspjeli ipak donekle zadržati tržište. I sad pošto je Qatar Airways spustio cijene niti njegov glavni konkurent Emirates ne može sjediti skrštenih ruku, odgovor je uslijedio odmah. Dok se oni tako svađaju mi se možemo okoristiti povoljnim cijenama letova, danas donosimo nekoliko zanimljivih povratnih letova iz Zagreba u jugoistočnu i istočnu Aziju.

Predlažemo vam povratne karte iz Zagreba u Bangkok sa Qatarom za 354€ odnosno s Emiratesom za 363€. Kuala Lumpur je dostupan za 356€ odnosno 361€, Singapur 383€ – 391€ i Hong Kong 398€ – 400€. Osim ovdje izdvojenoga povoljnije cijene možete dobiti i za brojne druge destinacije, provjerite cijene za ono što vas zanima.

Qatar Airways nudi za mrvicu niže cijene i nešto kraća presjedanja. Sa druge strane Emirates nudi let bez problema sa preletom prekom arapskih zemalja i ono što će mnoge privući let sa najvećim avionom današnjice iz Dubaia u Aziju – Airbus A380. Obje kompanije se svrstavaju među najbolje na svijetu.

Prijevoznik je Qatar Airways ili Emirates.

Ponuda je dostupna za letove od 9. mjeseca 2017. do 4. mjeseca 2018. godine.

Karte najjeftinije možete pronaći na www.kayak.it stranicama.

Zagreb >> Bangkok >> Zagreb

Zagreb >> Bangkok >> Zagreb

Zagreb >> Kuala Lumpur >> Zagreb

Zagreb >> Kuala Lumpur >> Zagreb

Zagreb >> Singapur >> Zagreb

Zagreb >> Singapur >> Zagreb

Zagreb >> Hong Kong >> Zagreb

Zagreb >> Hong Kong >> Zagreb

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

7 komentara

 1. Melisa Malkoč napisao:

  Doris Županić 3.mj ne bi nam lose palo

 2. Iva Tominovic napisao:

  Frano Novljan Sandro E. Thorne

 3. Ana Marija Ilić napisao:

  Leo Bartolec Mateo Papic

 4. Marina Lozkić napisao:

  Ima li išta za 8. mj na popustu?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *