Švedska, povratna karta iz Rijeke u Štokholm 34€! Kompletan paket, produženi vikend s 3 noćenja, avion + smještaj 124€ po osobi

Želite li posjetiti skupu Skandinaviju danas imamo prijedlog za vas s kojim neće bankrotirati. Danas idemo u Švedsku i njen glavni grad Štokholm. Produženi vikend, idealni dani za putovanje, polazak je u petak, povratak u ponedjeljak, u cijenu su uključeni povratna avio karta iz Rijeke i 3 noćenja za samo 124€ ili oko 940 kn po osobi.

Što se smještaja tiče dole su navedeni budget prijedlozi s www.booking.com, sa spavanjem na brodu u centru grada, zanimljivo i pomalo neuobičajeno iskustvo. Želite li nešto jednostavnije npr. cijeli stan za sebe pogledajte ponudu na Airbnb, ako niste već registrirani ili želite napraviti novi račun učinite to preko ovog linka i uštedite 23€ na cijenu vašeg sljedećeg smještaja.

 

Avio karte

Za letove ćemo iskoristiti dobro nam poznati Ryanair. Ovdje vam donosimo cijene direktno na Ryanair stranicama ali predlažemo da ih kupujete na rumbo.pt stranicama, imate li Diners karticu i iskoristite li aktualni kod za popust na način opisan u našem članku ovdje karte ćete dobiti znatno jeftinije.

Letimo iz Rijeke na Stockholm Skavsta aerodrom. Polazak je iz Rijeke u petak u 15:55, povratak iz Stockholma u ponedjeljak u 12:50. Cijena povratne karte direktno na Ryanair stranicama po osobi iznosi 64€. Ipak možete proći jeftinije kupujete li karte na rumbo.pt stranicama, istu tu kartu s Diners karticom i uz kod za popust platit ćete samo 34€ po osobi.

Kupovina na rumbo.pt stranicama s Diners karticom i uz kod za popust:

  • Rijeka >> Štokholm >> Rijeka 51€, s kodom za popust 34€

Ukupno: 34€ po osobi, 68€ za dvoje

Rijeka >> Štokholm >> Rijeka

Rijeka >> Štokholm >> Rijeka

Kako doći do popusta? ono što morate napraviti je otvoriti stranicu pt.beruby.com te preko nje otvoriti rumbo.pt stranicu u novom prozoru, postupak je detaljno opisan u članku ovdje. Nakon toga napravite pretragu koju želite i u drugom koraku, nakon što odaberete let, unesite kod koji ćete pronaći u našem članku Rumbo.pt kod za 17€ popusta na sve avio karte. Napravite li sve korake ispravno kod za popust bi morao obračunati popust od 17€. Ukoliko budete imali problema otvorite novi private browsing prozor i ponovite sve korake.

Kupovina direktno na Ryanair stranicama:

Ukupno: 64€ po osobi, 128€ za dvoje

Rijeka >> Štokholm >> Rijeka

Rijeka >> Štokholm >> Rijeka

Napominjemo da je u cijenu za Ryanair letove uključena samo ručna prtljaga težine do 10 kg i veličine 55 x 40 x 20. Uz to možete besplatno u kabinu unijeti još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20. Više o Ryanair novim pravilima te kako pronaći najjeftiniju kartu na njihovim web stranicama pročitajte u našem članku Ryanair objavio novi, unaprijeđen website. U cijenu karte su uključene sve takse.

Već vam je vjerovatno poznato kako doći do popusta na cijenu avio karte kupovinom na određenim španjolskim/portugalskim stranicama, treba li vam podsjetnik više o tome pročitajte u našem članku ovdje.

Predlažem da cijene za datume koje želite provjerite na Ryanaiar stranicama, karte ćete najlakše pronaći u njihovom “Fare finder-u“. Nakon što ste složili svoju željenu kombinaciju karte možete jeftinije kupiti na www.rumbo.pt, plaćanje je s Diners karticom.

Ryanair leti na Stockholm Skavsta aerodrom se nalazi prilično daleko od grada, oko 100 km. Transfer busom traje 80 minuta i košta 278 SEK za karte kupljene online što je oko 30€ za povratnu kartu po osobi.
Prvi jutranji bus polazi u 3:30, posljednji večernji u 19:00. Više informacija, termine buseva i kupovinu karti možete obaviti na stranicama Flygbussarna.

Ukupno avioni: 34€ po osobi, 68€ za dvoje

 

Smještaji

Danas predlažemo zanimljivo i pomalo neuobičajno iskustvo, spavanje na brodu usidrenom u centru grada, donosimo vam dva prijedloga, prvi u dvokrevetnoj kabini s privatnim kupatilo ali bez prozora, drugi u dvokrevetnoj kabini s prozorima i odličnim ocjenama ali s dijeljenim kupatilom. Smještaj u Skandinaviji, kao i većina drugih stvari, nikada nije bio jeftin. Ipak s ovim prijedlozima dobit ćete zanimljvo iskustvo, biti smješteni u centru grada, i to po prihvatljivoj cijeni.

Stockholm, Ånedin Hostel, 3 noćenja, kabina s privatnim kupatilom i bez prozora, 16.10. – 19.10.2015., 180€ za dvije osobe

Stockholm hotel 1

Stockholm hotel 1

 

Stockholm, Rygerfjord Hotel & Hostel**, 3 noćenja, kabina s prozorom i s dijeljenim kupatilom, 16.10. – 19.10.2015., 181€ za dvije osobe

Stockholm hotel 2

Stockholm hotel 2

 

Kompletni pregled smještaja u Štokholmu pronaći ćete ovdje.

Predloženi smještaji su samo za primjer. Želite li nešto drugo provjerite ponudu na www.booking.com, www.hotelscombined.com ili www.airbnb.com stranicama. Ako niste već registrirani na Airbnb ili želite napraviti novi račun učinite to preko ovog linka i uštedite 23€ na cijenu vašeg sljedećeg smještaja.

Ukupno smještaj: 180€ ukupno za dvije osobe ili 90€ po osobi

 

Ukupno

Avion:

  • Rijeka >> Štokholm >> Rijeka 68€ za dvije osobe

Smještaj:

  • Stockholm, 3 noćenja, kabina s privatnim kupatilom, 16.10. – 19.10.2015., 180€ za dvije osobe

Ukupno: 68€ + 180€ = 248€ za dvije osobe, 124€ ili oko 940 kn po osobi

You may also like...

6 komentara

  1. Magda Lena idemo?☺

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *