ISTEKLO – Novi Zeland i Australija, povratno iz Amsterdama u Auckland za 600€, Melbourne 620€, Sydney 630€

UPDATE – Objavljeno 19.02.2016.

ISTEKLO! Nažalost ponuda je istekla. Čestitamo svima koji su uspjeli kupiti karte!


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 18.02.2016.

Bazirano na ponudi China Airlinesa o kojoj smo pisali već ovdje predlažemo vam još nekoliko zanimljivih linija. U ovoj ponudi idemo u Novi Zeland ili Australiju.

Povratne karte iz Amsterdama u Auckland dotupne su za samo 600€. One prema Australiji su malo skuplje ali i dalje je vrlo povoljna cijena, Melbourne za 620€ ili Sydney za 630€. Letove po ovim cijenama možete pronaći samo na stranicama hongkonške Expedie. Do Amsterdama možete jeftino stići letovima EasyJet-a iz Splita, Transavie iz Dubrovnika ili low-cost letovima iz sjeverne Italije.

Prijevoznik je China Airlines.

Ponuda je dostupna za letove od 6. do 11. mjeseca 2016.

Karte možete kupiti na www.expedia.com.hk stranicama.

Pogledajte i ovu ponudu China Airlinesa Palau, čista egzotika na udaljenim otocima Mikronezije, povratne karte iz Amsterdama za samo 277€.

Amsterdam >> Auckland >> Amsterdam

Amsterdam >> Auckland >> Amsterdam

Amsterdam >> Melbourne >> Amsterdam

Amsterdam >> Melbourne >> Amsterdam

Amsterdam >> Sydney >> Amsterdam

Amsterdam >> Sydney >> Amsterdam

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

2 komentara

  1. saša napisao:

    kakav je China Airways što se tiče čistoće, komfora i prtljage?

    • Tripolog napisao:

      Misliš na China Airlines? Osobno ne znam jer nisam još letio s njima, ali letio sam s Air China nekoliko letova i bio sam sasvim zadovoljan u svemu ako su razlog tvoje brige kineske avio kompanije. China Airlines je avio kompanija s 4 zvjezdice, globalni prijevoznik koji leti po cijelom svijetu i po mnogočemu bolja od većine zapadnih, ne vjerujem da su mogući bilo kakvi problemi. Možeš pogledati ocjene i komentare ovdje, imaju ocjenu 6/10 što je sasvim OK.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *