UPDATE – Kina i Japan, kružno putovanje na daleki istok, posjetite Peking, Tokio i Šangaj već za 452€ (11.11. samo 402€)

Shibuya crossing
Shibuya crossing

UPDATE – Objavljeno 07.11.2014.

Podsjećamo vas da se open jaw avio karte za kružno putovanje u Kinu i Japan i dalje mogu kupiti po povoljnim cijenama. Tako možete posjetiti Peking, Tokio i Šangaj sa jednom avio kartom po cijeni od 452€, s obzirom na daljinu i broj destinacija ovo je vrlo dobra cijena.

Barcelona >> Peking >> Tokio >> Šangaj >> Pariz   452€ na Air China stranicama (11.11. potencijalno 402€)
Milano >> Peking >> Tokio >> Šangaj >> Pariz   472€ na Air China stranicama
Barcelona >> Peking >> Tokio >> Šangaj >> Pariz 458€ (direktan link expedia.it)

Karte možete kupiti direktno na Air China stranicama ili na www.expedia.it.

Letovi po ovim cijenama mogući su sve do početka 4. mjeseca 2015.

NAPOMENA: Na španjolskim stranicama Air Chine www.airchina.es dana 11.11.2014. ponovo će biti aktivan promo popust 50€ na sve avio karte Air Chine sa polaskom iz Španjolske. Popust će vrijediti samo za taj dan i kasnije ga više neće biti moguće ostvariti. To znači da ukoliko cijene ostanu iste u naredna 4 dana ovu kartu ćete moći kupiti 11.11. za svega 402€. Sve detalje akcije možete pročitati ovdje.

Želite li uz Kinu posjetite Tajland, Hong Kong, Filipine ili Singapur pogledajte naš članak Dvije zemlje – jedna cijena, uz Kinu posjetite i Tajland, Hong Kong, Filipine, Singapur, Japan… već od 397€.

Barcelona >> Peking >> Tokio >> Šangaj >> Pariz

Barcelona >> Peking >> Tokio >> Šangaj >> Pariz

Milano >> Peking >> Tokio >> Šangaj >> Pariz

Milano >> Peking >> Tokio >> Šangaj >> Pariz

Barcelona >> Peking >> Tokio >> Šangaj >> Pariz (expedia.it)

Barcelona >> Peking >> Tokio >> Šangaj >> Pariz (expedia.it)


UPDATE – Objavljeno 10.09.2014.

Ponude Air Chine ponovo su aktualne, ovaj puta čak i sa nešto nižim cijenama. Želite li detaljnije obići daleki istok, posjetiti Kinu i Japan ne čekajte previše, ovo je odlična ponuda.

Riječ je, kao i pri inicijalnoj objavi, o open jaw kartama Air Chine. Polazak je iz Milana u Peking, nakon Pekinga idete u Tokio, iz Tokia se vraćete u Kinu ovaj put u Šangaj, na kraju putovanje završavate u Parizu. Cijena cijelog putovanja je 467€ i identična je na stranicama expedia.it kao i direktno na stranicama Air Chine.

Milano >> Peking >> Tokio >> Šangaj >> Pariz 467€ na Air China stranicama
Milano >> Peking >> Tokio >> Šangaj >> Pariz 467€ na expedia.it (direktan link)

NAPOMENA: Na španjolskim stranicama Air Chine www.airchina.es jučer 09.09. je bio moguć popust 50€ na sve avio karte. Nažalost popust je vrijedio samo jedan dan i više ga nije moguće ostvariti. Ipak ponovo će biti aktivan 10.10., dakle za točno mjesec dana. Pitanje je da li će onda cijene nevedenih karata biti i dalje jednako povoljne. Razmislite vrijedi li rizikovati. Sve detalje akcije možete pročitati ovdje.

Milano >> Peking >> Tokio >> Šangaj >> Pariz   467€ na Air China stranicama

Milano >> Peking >> Tokio >> Šangaj >> Pariz 467€ na Air China stranicama

Milano >> Peking >> Tokio >> Šangaj >> Pariz   467€ na expedia.it

Milano >> Peking >> Tokio >> Šangaj >> Pariz 467€ na expedia.it

 


UPDATE – Objavljeno 15.07.2014.

E ovo je već nešto osobno. Identične karte ovima smo kupili prošle godine moja ljepša polovica i ja. Znam da je sada teško biti objektivan ali od srca vam mogu preporučiti ovakvo putovanje. Vrijedi svake kune, eura, jena i juana.

Air China nudi odlične cijene avio karti za let u Tokyo sa besplatnim dugim layoverom u Pekingu i Šangaju. Na ovaj način imat ćete sjajnu mogućnost posjetiti Japan i dva grada u Kini. Ako vam više odgovara možete iskoristiti samo jedan prekid, po izboru u Pekingu ili Šangaju. Po meni velika šteta ali ako tako želite…cijena je ista.

Neću puno trošiti riječi na mogućnosti, sve je vrlo jasno i detaljno opisano u našem putopisu. Pročitajte sve o našem putovanju u Kinu i Japan, a možda ga kao i mi produžite i na Pariz kad ste već tamo. U Kini smo posjetili Šangaj i Peking, u Japanu Tokio, Hirošimu, Kyoto, Naru, Osaku te natrag u Tokio.

Eto, nadam se da ćete odabrati ovo putovanje i provesti se lijepo kao i mi. Mi smo kupili kartu identičnu prvom primjeru, na Air China stranicama, cijena je bila oko 500€ prošle godine a datumi isti ovima na karti. 🙂 Sada je nešto skuplja 606€, ali možete obrnuti smjer pa krenuti iz Milana u Peking a natrag iz Šangaja u Pariz, u tom slučaju proći ćete jeftinije na stranicama expedia.it gdje ćete kartu pronaći već za 490€.

Ono što je važno da vodite računa je da aerodrom dolaska u Šangaj mora biti “Pudong International” PVG, nikako “Hongqiao” SHA jer će inače cijena karte biti dvostruko veća. Ista stvar i za Tokio, vodite računa da aerodrom dolaska bude “Narita” NRT a odlaska “Haneda” HND. Ovo je od velikog značaja kako bi postigli akcijsku cijenu karte.

Pariz >> Šangaj >> Tokio >> Peking >> Milano   606€ na Air China stranicama
Milano >> Peking >> Tokio >> Šangaj >> Pariz   490€ na expedia.it (direktan link)

Prijevoznik je Air China.

Po ovim cijenama karte možete naći za određene datume u 10., 11. i 12.mjesecu 2014.

Karte možete kupiti na stranicama www.expedia.it ili www.airchina.it.

VIZE: Ukoliko radite dva ulaska u Kinu trebat će vam i double entry viza za Kinu. Cijena single entry je 160 kn, double entry je 260 kn. Vize se vade u ambasadi u Zagrebu a ukoliko ne možete otići osobno može to netko drugi napraviti za vas. Ono što vam je potrebno za vizu je povratna avio karta i rezerviran smještaj u Kini. Ukoliko boravite kraće od 72 sata u Pekingu ili u Šangaju onda vam viza niti ne treba. Za Japan viza uopće nije potrebna.

Pariz >> Šangaj >> Tokio >> Peking >> Milano na Air China stranicama

Pariz >> Šangaj >> Tokio >> Peking >> Milano na Air China stranicama

Milano >> Peking >> Tokio >> Šangaj >> Pariz na expedia.it

Milano >> Peking >> Tokio >> Šangaj >> Pariz na expedia.it

 

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *