Vrata Himalaja! Nepal, povratna karta iz Sarajeva u Kathmandu za samo 261€, iz Beograda za 312€

U sklopu nove akcije flyDubaia o kojom smo vas obavijestili jučer pronašli smo još jednu vrlo zanimljivu kartu po odličnoj cijenu. Ukoliko ste ikada poželjeli posjetiti Nepal i doći pred vrata Himalaja ovo je prilika za vas, povratna karta iz Sarajeva u Kathmandu može biti vaša za super povoljnih 261€, iz Beograda za i dalje pristojnih 312€.

Redovne akcijske cijene su odlične no želite li još dodatno spustiti iznos učlanite se flyDubai loyalty klub OPEN. Članstvo je besplatno i potrebni su samo vaši osnovni podaci a konačnu cijenu karte tako ćete dodatno spustiti. U nastavku donosimo primjer cijene za članove loyalty klub OPEN za polaske iz Sarajeva i Beograda.

Prijevoznik je flyDubai.

U cijenu karte je uključen jedan komad check-in prtljage do 20 kg i jedan komad ručne prtljage do 7 kg.

Akcijske cijene možete pronaći za letove tijekom 2. i 3. mjeseca 2018.

Karte možete kupiti direktno na www.flydubai.com stranicama.

Sarajevo >> Kathmandu >> Sarajevo

Sarajevo >> Kathmandu >> Sarajevo

Beograd >> Kathmandu >> Beograd

Beograd >> Kathmandu >> Beograd

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

10 komentara

  1. Karla Misetic napisao:

    Tutur von Puljić evo ti prilike za tibet hahahha

  2. Nikola Pavić malo prosetati ?

  3. Dunja Prgomet napisao:

    Boženka Vucić Ursula Muzic eto odemo do Beograda pa za Nepal

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *