Različita lica Kine, kružno putovanje u Peking + Hong Kong + Makao sa polaskom iz Budimpešte već od 351€

Želite li jeftino putovati u Kinu evo dobre ponude Air Chine za vas. Ponuda je bazirana na open-jaw kartama Air Chine i uključuje letove u Hong Kong i Makao a moguć je i dvodnevni layover u Pekingu ako želite.

Želite li provesti nekoliko dana u Kini i vidjeti njena različita lica ovo je ponuda za vas. Posjetite kineski glavni grad sa preko 3.000 godina povijesti, zatim bivšu englesku koloniju i ekonomskog tigra današnjice – Hong Kong i na kraju obližnji Makao, bivšu portugalsku koloniju a danas kockarski raj poznat i kao Las Vegas istoka.

Dio putovanja između Hong Konga u obližnji Macao morat ćete sami organizirati no to nije velika udaljenost niti trošak.

Prijevoznik je Air China.

Ponuda je dostupna za letove od 1. do 3. mjeseca 2016.

Karte najjeftinije možete pronaći na www.momondo.it stranicama ili za svega nekoliko eura više direktno na Air China stranicama.

Budimpešta >> Hong Kong -- Makao >> Beč

Budimpešta >> Hong Kong — Makao >> Beč

Budimpešta >> Hong Kong -- Makao >> Beč, na Air China stranicama

Budimpešta >> Hong Kong — Makao >> Beč, na Air China stranicama

Budimpešta >> Peking >> Hong Kong -- Makao >> Beč

Budimpešta >> Peking >> Hong Kong — Makao >> Beč

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *