Tanzanija ili Kenija – povratno iz Zagreba u Dar es Saalam ili Nairobi za samo 399€

Jedna od najboljih avio kompanija svijeta Emirates je najavio svoj dolazak u Zagreb. Letovi počinju uskoro a poveznice za brojne svjetske destinacije već su u prodaji. Pojačana konkurencija uvijek donosi i bolje cijene, uz već dugo prisutni Qatar Airways sada je tu i Emirates a mi se nadamo da će ponuda letova i cijene biti još bolje. Danas vam predstavljamo primamljive cijene ovih avio kompanija za letove iz Zagreba u pravu Afriku.

Želite li u Tanzaniju Qatar Airways nudi letove iz Zagreba u Dar es Saalam tijekom cijele godine po cijeni od 399€. S Emiratesom možete povoljno u Keniju, povratna karta iz Zagreba u Nairobi u prodaji je po cijeni od 400€ za termine u drugoj polovici godine.

Prijevoznik je Qatar Airways ili Emirates.

Ponuda je dostupna za letove u Tanzaniju tijekom cijele odnosno za letove u Keniju u drugoj polovici 2017. godine.

Karte najjeftinije možete pronaći na www.kayak.it stranicama.

Zagreb >> Dar es Saalam >> Zagreb

Zagreb >> Dar es Saalam >> Zagreb

Zagreb >> Nairobi >> Zagreb

Zagreb >> Nairobi >> Zagreb

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

14 komentara

  1. Ljubica Skitnica napisao:

    …a bas cackam… ne znam kad ce onaj hunt opet… danas gledam opcije za Sri Lanku, QA ima dobre cijene, malo ispod eur400 pa bi se to moglo spojit s par dana Maldiva….jos cu pricekat dan dva ako se hunt opet desi…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *