3 u 1 – Engleska, Škotska i Irska, kružno putovanje iz Zadra u London, Edinburgh, Glasgow, Dublin i Bristol za samo 73€ ukupno

Danas smo za vas složili još jedno zanimljivo i izuzetno jeftino kružno putovanje uz pomoć starog dobrog low-cost Ryanaira. Posjetit ćemo Englesku, Škotsku i Irsku s polaskom iz Zadra a kupite li avio karte na stranicama rumbo.pt s Diners karticom cijelo putovanje koštat će vas samo 73€. Direktno na Ryanair stranicama ukupna cijena je i dalje povoljnih 91€.

Prvi dio našeg putovanja je karta iz Zadra u London, polazak je 04.05., cijena na rumbo.pt stranicama iznosi 13€. U Londonu ostajemo sljedeća 4 dana, dovoljno za lijepi obilazak grada. Iz Londona letimo u Edinburgh 08.05., postoje 4 Ryanair leta dnevno, vi odaberite termin koji vam najviše odgovara.

U Škotskoj ostajemo sljedeća 3 dana, posjetit ćemo već spomenuti Edinburgh i Glasgow. Iz Edinburgha u Glasgow ćemo autobusom, prijevoznih opcija između ova dva grada ima jako puno, ovdje vam predlažemo Megabus koji ima 80 polazaka dnevno a cijene kreću od 4,50 £, također možete provjeriti i National Express ili National Rail ukoliko preferirate vlak.

Iz Glasgowa letimo u Dublin 11.05. Cijena leta je 14€ na rumbo.pt stranicama ili 17€ direktno kod Ryanaira. U Dublinu ostajemo 2 dana i 13.05. letimo natrag u Englesku no ovaj puta u Bristol. Nakon još 3 dana u Bristolu vrćamo se 16.05. natrag u Zadar.

Svi datumi su samo za primjer. Letove, periode i trajanje boravka može se lako prilagoditi. Predlažemo da Ryanair karte potražite u njihovom Fare Finderu gdje je potraga lakša a rezultati pregledniji, nakon što pronađete što želite kartu kupite na rumbo.pt stranicama.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Dionicu koja nedostaje povezat ćemo Megabusom.

Ukupno: 73€

Sve o kupovini jeftinih avio karata na ovim španjolsko/portugalskim stranicama detaljno smo objasnili u članku: Rumbo za početnike – korak po korak kako do jeftine avio karte.

 

Ukoliko nemate Diners karticu i nemate od koga posuditi povoljne letove možete pronaći i direktno na Ryanair stranicama.

Direktno na Ryanair stranicama:

 • Zadar >> London 17€, 04.05.
 • London >> Edinburgh 17€, 08.05.
 • Glasgow >> Dublin 17€, 11.05.
 • Dublin >> Bristol 15€, 13.05.
 • Bristol >> Zadar 20€, 16.05.

Dionicu koja nedostaje povezat ćemo Megabusom.

Ukupno: 91€

Detaljne upute za kupovinu avio karata direktno na Ryanair stranicama pronaći ćete u našem članku: Ryanair za početnike – korak po korak kako do avio karte + online check-in.

Prijevoznici su Ryanair i Megabus.

Cijene Ryanaira uključuju jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 20 i još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20.

Karte možete kupiti direktno na Ryanair stranicama ili nešto jeftinije na rumbo.pt stranicama s Diners karticom. Karte za autobus kupujete na Megabus stranicama.

Zadar >> London

Zadar >> London

London >> Edinburgh (4 leta dnevno)

London >> Edinburgh (4 leta dnevno)

Glasgow >> Dublin (jutarnji ili večernji let)

Glasgow >> Dublin (jutarnji ili večernji let)

Dublin >> Bristol (3 leta dnevno)

Dublin >> Bristol (3 leta dnevno)

Bristol >> Zadar

Bristol >> Zadar

Edinburgh >> Glasgow (80 termina dnevno)

Edinburgh >> Glasgow (80 termina dnevno)

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

29 komentara

 1. Siniša Jakšić napisao:

  Natalija Čulina vauuu

 2. Nina Von Knigge napisao:

  Lara Prović Jacques Peugeot mogli bi bacit đir opet 🙂

 3. Mirjana Vitas Milanovic Ivana Branka Vukovic da me povedete?

 4. Tamara Štoler napisao:

  Antonio Fabijančić

 5. Tomislava Dalic napisao:

  Katarina Perokovic

 6. Sime Arula napisao:

  Gdje vam je engleska zastava? Imate britansku ,skotsku i irsku. Britanska sadrži skotsku zastavu i englesku u jednom. Dajte molim Vas, malo pazite na te stvari

 7. Lemo Maria napisao:

  Suzana Braman Čolović povedi mee

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *