Azorski otok Terceira, nova linija Ryanaira, avio karte iz Lisabona ili Porta već od 19,99€ po smjeru

Još prije godinu i pol dana Ryanair je pokrenuo svoje letove prema Azrskim otocima, točnije prema Ponta Delgadi o čemu smo vas pravovremeno obavijestili u našem članku. pošto znamo koliko volite Portugal (isto kao i mi 🙂 ) danas vam moramo prenijeti dobru vijest. Od 12. mjeseca 2016. godine Ryanair pokreće letove na još jedan Azorski otok – Terceiru.

Terceira je jedan od otoka iz otočja Azora, nalazi se u sredini sjevernog Atlantika, površine je 396 km² a na otoku živi oko 55.000 stanovnika. Otok Terceira ima gotovo kružni oblik, dug je 29 km, a širok 18 km, ukupne dužine obale 90 km. Terceira je nastala kao plod vulkanske aktivnosti četiri vulkana izraslih iz dubine od 1500 metara sa dna Atlantskog oceana. Otok je još nezaražen masovnim turizmom i moći ćete uživati u pravom i autentičnom okruženju izoliranog atlantskog otoka.

Obje linije počinju s letovima s prvim danima 12. mjeseca a karte po promotivnim cijenama već su u prodaji na Ryanair stranicama. Cijena kreće od 19,99€ po smjeru. Za sada karte za ove linije još uvijek nisu dostupne na Rumbo stranicama, kada budu očekujte još niže cijene. Ryanair će povezivati Terceiru s Lisabonom 4 puta tjedno a s Portom 2 puta tjedno.

  • Lisabon >> Terceira >> Lisabon 19,99€ po smjeru, 39,98€ povratno
  • Porto >> Terceira >> Porto 19,99€ po smjeru, 39,98€ povratno

Raspored letenja i cijene karata možete pronaći na Ryanair stranicama.

Cijene Ryanaira uključuju jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 20 cm i još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20 cm.

Želite li posjetiti Terceiru to je prilično lako postići u kružnom putovanju s polaskom iz sjeverne Italije pa čak i iz Hrvatske. Do našeg novog prijedloga za ovakvo kružno putovanje inspiraciju možete potražiti u starim ponudama za Azore ovdje.

Lisabon >> Terceira >> Lisabon

Lisabon >> Terceira >> Lisabon

Porto >> Terceira >> Porto

Porto >> Terceira >> Porto

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *