Cipar 7 noći, kompletan paket, vlak, transfer, avion i smještaj za samo 155€ po osobi

Pronašli smo na Expedia.it stranicama nešto što bi vam moglo biti zanimljivo. Riječ je o 7 dana odmora na Cipru, povratna avio karta i smještaj koštaju svega 97€. Ako dodamo još vlak do Milana i transfer do aerodroma ukupna cijena iznosi odličnih 155€ ili oko 1.180 kn po osobi. Polazak je iz Milana.

Za prijevoz do Milana ćemo iskoristiti poznatu nam Trenitaliu. Povratna karta za vlak košta 38€.

Vlak Trst - Milano

Vlak Trst – Milano

Vlak Milano - Trst

Vlak Milano – Trst

Avion za Cipar polijeće sa Malpensa aerodroma rano ujutro u 8 sati. Transfer do aerodroma je jednostavam, možete lako doći busom za 10€ ili express vlakom za 12€. Dobra stvar je što ćete tako imati dan više boravka na Cipru, a loša je što ćete morati provesti noć u Milanu jer ne možete tako rano stići vlakom. Ako ste hard budget putnici noć možete provesti na aerodromu, tako mnogi rade. Želite li komfor sobu u hotelu na aerodromu možete proći za 43€ za dvije osobe, više pogledajte ovdje.

Detalji o letu Milano >> Larnaca >> Milano

Detalji o letu Milano >> Larnaca >> Milano

Želite li obići malo Milano, bez obzira jeste li već bili ili ne, lako krenete ranijim jutarnjim vlakom. Tako ćete dobiti cijeli dan za obilazak grada, zašto ne kada ste već tamo.

Cipar

Cipar

Napominjem da su kalkulacije sa polascima iz Trsta i povratkom u Trst. Dodatno trebate uračunati dolazak do Trsta koji najviše ovisi od mjesta u kojem se nalazite u Hrvatskoj. Svi oni koji žive u Istri, Rijeci pa i u Zagrebu neće imati problema niti većih troškova oko dolaska, bilo osobnim automobilom ili autobusom. Do Trsta, na primjer, možete koristiti novu liniju iz Zagreba, Pule, Rovinja ili Poreča. Ili poznatu liniju Croatiabusa iz Zagreba.

Paket možete kupiti na www.expedia.it. Predloženi hotel Florea Hotel Apartments sa uključenim letom na Cipar pogledajte ovdje. Dostupni su i brojni drugi hoteli, cijeli listing pogledajte ovdje.

Florea Hotel Apartments + avion

Florea Hotel Apartments + avion

 

Ukupno

  • Paket let + smještaj 7 dana 97€ po osobi
  • Vlak Trst – Milano povratna karta 38€ po osobi
  • Transfer Milano Centrale – Malpensa aerodrom 20€ po osobi

Opcija:

  • Noćenje na Malpensa aerodromu 43€ za dvije osobe

UKUPNO: 97€ + 38€ + 20€ = 155€ ili oko 1.180 kn po osobi

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *