SUPER CIJENA! London, povratne karte iz Osijeka 16€, iz Pule 20€, iz Zadra 23€

UPDATE – Objavljeno 26.08.2015.

Želite li u London a još niste kupili svoju kartu? Imamo dobre vijesti za vas, cijene su još malo niže, a imate li Diners karticu u London možete stići po kikiriki cijeni, povratne karte iz Osijeka dostupne su već za 16€, iz Pule za 20€, iz Zadra za 23€. Ako nemate Diners karticu vrijeme ja da izvadite jednu ili posudite od prijatelja. 🙂

Podsjećamo vas da je još samo nekoliko dana preostalo za kupovinu karata na rumbo.pt stranicama s kodom za popust. Sve o kupovini avio karata na ovaj način i kodove za popust od 17€ ili 15€ pronaći ćete u našem članku ovdje.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom i kodom za popust:

 • Osijek >> London >> Osijek 16€
 • Pula >> London >> Pula 20€
 • Zadar >> London >> Zadar 23€
Osijek >> London >> Osijek

Osijek >> London >> Osijek

Pula >> London >> Pula

Pula >> London >> Pula

Zadar >> London >> Zadar

Zadar >> London >> Zadar

Kako doći do popusta? Ono što morate napraviti je otvoriti stranicu pt.beruby.com te preko nje otvoriti rumbo.pt stranicu u novom prozoru, postupak je detaljno opisan u članku ovdje. Nakon toga napravite pretragu koju želite i u drugom koraku, nakon što odaberete let, unesite kod koji ćete pronaći u našem članku Rumbo.pt kod za 17€ popusta na sve avio karte. Napravite li sve korake ispravno kod za popust bi morao obračunati popust od 17€. Ukoliko budete imali problema otvorite novi private browsing prozor i ponovite sve korake.

Cijene direktno na Ryanair stranicama:

Osijek-Pula-Zadar-London

 


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 07.08.2015.

Nastavljamo dalje sa prijedlozima jeftinog shopinga avio karata na portugalskim rumbo.pt stranicama. Već smo vas obavijestili da je kod produžen do 31.08. pa da vidimo kako ga najbolje iskoristiti i u praksi i putovati iz Hrvatske u uvijek poželjni London već od 21€ povratno.

Iskoristite li kod i kupite avio karte na stranicama rumbo.pt s Diners karticom dobit ćete vrlo jeftin izlet u London, povratna karta iz Osijeka stajat će vas svega 21€, iz Pule 24€, iz Zadra 30€. Ovdje navodim samo neke primjere Ryanair karata za polaske iz Hrvatske no popust možete dobiti na bilo koju liniju. Predlažem da Ryanair karte potražite u njihovom Fare Finderu gdje je pretraga lakša a rezultati pregledniji, nakon što pronađete što želite iskoristite kod i kartu kupite na rumbo.pt stranicama.

 • Vrijedi za povratne karte za jednu osobu ili za karte u jednom smjeru za min. dvije osobe
 • Kod vrijedi za karte kupljene do 31.08.2015.
 • Kod vrijedi za plaćanje s Diners karticom
 • Kod: 5413113174632537
 • Iznos popusta 17€
 • Vrijedi samo za kupovinu na rumbo.pt stranicama
Važna napomena: Gore su navedeni linkovi kao primjer no vrlo vjerovatno kod za popust preko njih neće raditi. ono što morate napraviti je otvoriti stranicu pt.beruby.com te preko nje otvoriti rumbo.pt stranicu u novom prozoru, postupak je opisan u današnjem članku ovdje. Nakon toga morat ćete sami ponoviti pretragu, napravite li sve korake ispravno kod za popust bi morao raditi. Ukoliko i dalje imate problema otvorite novi private browsing prozor i ponovite sve korake.

Kako koristiti Rumbo kod za popust pročitajte u našem članku: Rumbo.pt kod za 17€ popusta na sve avio karte.

Sve o kupovini jeftinih avio karata na španjolskim stranica detaljno je opisano ovdje: Kako da ostvarite velike popuste i putujete gotovo pa besplatno, korak po korak do avio karte već za 2€.

Osijek >> London >> Osijek

Osijek >> London >> Osijek

Pula >> London >> Pula

Pula >> London >> Pula

Zadar >> London >> Zadar

Zadar >> London >> Zadar

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

18 komentara

 1. Zrinka Trusić napisao:

  Katarina Ivišić

 2. Cowboy napisao:

  Ma ne radi više sa Dinersom!!!

  Je li ste vi tripologi kupili neku kartu sa DC u poslednjih 14 dana?

  • Tripolog napisao:

   A ne znam, možda nešto nije jučer radilo, žalilo se već nekoliko ljudi. Probaj ponovo danas. Nismo mi kupovali u zadnje vrijeme.

 3. Mia Horvat napisao:

  mi kupili upravo, al nas povratna karta (uz popust kod od 15€ ) nakraju ispala 74eur :v

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *