Engleska + Škotska + Irska, kružno putovanje iz Zadra za samo 66€ po osobi

Jesen se opasno bliži a s njom i prestanak low-cost letova iz Hrvatske prema Europi. Zadnji je čas da otupujete negdje jeftino iz Hrvatske prije zimske pauze. Danas vam predlažemo jedno kružno putovanje po Velikoj Britaniji i Irskoj sa polaskom iz i povratkom u Zadar. Posjetite London, Edinburgh, Glasgow i Dublin po ukupnoj cijeni od 66€ ili oko 500 kn po osobi.

Prvi let nas vodi iz Zadra u London, dva dana kasnije letimo iz Londona u Edinburgh, još dva dana kasnije autobusom idemo iz Edinburgha u Glasgow, sljedeći dan letimo u Dublin te se nakon 4 dana vraćamo u Zadar. Ukupno trajanje putovanja je 9 dana, znam da je prekratko za ovakvu turu, ovo je samo prijedlog i želite li usporiti i imate li više vremena datume ćete lako prilagoditi svojim željama i mogućnostima, cijene će biti više za svega nekoliko eura.

Za avio prijevoz pobrinut će se dobro nam poznati Ryanair a dionicu od Edinburgha do Glasgowa odradit će Megabus. Ukupna cijena ovakve ture na Ryanair stranicama iznosi 228€ za dvije osobe no poslužite li se trikom sa rumbo.es stranicama i kodom za 15€ popusta opisanom u članku ovdje proći ćete znatno jeftinije, za dvije osobe ukupna cijena je 131€ što je 66€ po osobi ili oko 500 kuna. Super cijena za ovakvo putovanje, zar ne?

Važno je napomenutu da kalkulacija ovdje navedena vrijedi za dvije osobe, kod za popust nećete moći iskoristiti ako putujete sami, kod vrijedi za povratno putovanje za jednu osobu ili za putovanje u jednom smjeru za najmanje dvije osobe.

Što se autobusa između Edinburgha i Glasgowa tiče ima ih preko 50 dnevno s polaskom na svakih 15 do 30 minuta tako da nećete imati nikakvih problema pronaći ono što vam treba. Putovanje je vrlo kratko, između sat i sat i pol. Megabus naplaćuje naknadu od 0,5£ po rezervaciju, u našem primjeru ovo je već uračunato.

Na rumbo.es stranicama s Maestro karticom i kodom za popust:

Ukupno: Zadar >> London >> Edinburgh >> Glasgow >> Dublin >> Zadar 131€

Zadar >> London

Zadar >> London

London >> Edinburgh

London >> Edinburgh

Glasgow >> Dublin

Glasgow >> Dublin

Dublin >> Zadar

Dublin >> Zadar

Kako doći do popusta? Ono što morate napraviti je otvoriti stranicu www.cuponation.es te preko nje otvoriti rumbo.es stranicu u novom prozoru, postupak je detaljno opisan u članku ovdje. Nakon toga napravite pretragu koju želite i u drugom koraku, nakon što odaberete let, unesite kod koji ćete dobiti na Cuponation stranicama. Napravite li sve korake ispravno rumbo.es će obračunati popust od 15€. Ukoliko budete imali problema otvorite novi private browsing prozor i ponovite sve korake.

 

Bus: Edinburgh >> Glasgow

Bus: Edinburgh >> Glasgow

 

Cijene direktno na Ryanair stranicama:

Ukupno: Zadar >> London >> Edinburgh >> Glasgow >> Dublin >> Zadar 228€

Kako iskoristiti kod za popust na rumbo.pt stranicama pročitajte u našem članku Rumbo.es kod za 15€ popusta na sve avio karte, s Maestro karticom.

Kako kupovati karte na rumbo i sličnim stranicama pročitajte u našem članku Kako da ostvarite velike popuste i putujete gotovo pa besplatno, korak po korak do avio karte već za 2€.

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

5 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *