Greenland, povratna karta iz Danske za samo 399€

And Now for Something Completely Different!” Monty Python krilatica dobro se uklapa u ovu priču. Danas imamo prijedlog za jedno sasvim drugačije ljetovanje. Dosta vam je sunčanih plaža i pretrpanih gradova, volite prirodu, ne bojite se hladnoće, a želite isprobati nešto što je malo ljudi doživljelo…možda je u tom slučaju put ne Greenland pravi izbor za vas. Meni osobno ovakvo putovanje je jedna od najvećih želja i vjerujem da nisam jedini čudak koji bi išao na Greenland.

AuroraGreenland je najrijeđe naseljena zemlja na svijetu. Ako niste znali Greenland se svrstava pod kontinent Sjevernu Ameriku a autonomna je zemlja pod danskom krunom i najveći je otok na svijetu. Glavni i najveći grad je Nuuk. U ovoj ponudi najjeftinije karte možete pronaći za gradiće lijepih imena i jednostavnog izgovora Narsarsuaq i Kangerlussuaq. 🙂

Kangerlussuaq je gradić na zapadnoj obali Greenlanda, ima skromnih 512 stanovnika ali i najveći komercijalni aerodromom na Greenlandu. Gradić je nastao za vrijeme 2. svj. rata kada se tu nalazila američka vojna baza a to je ujedno i razlog zašto imaju tako veliki aerodrom.

Narsarsuaq se nalazi na jugu Greenlanda i još je manji grad, ima svega 158 stalnih stanovnika. Aerodrom je također također izgradila američka vojska za vrijeme 2. svjetskog rata, čini se da je to ovdje pravilo. Grad danas živi uglavnom od turizma.

Put na ovaj zaleđeni otok nije nikada bio jeftin niti jednostavan, ipak ova ponuda Greenland Express avio kompanije čini ga dostupnim. Za svega 399€ možete pronaći povratnu karta iz danskog Billunda. Ponuda je samo za vrsne putnike i avanturiste a uživanje u posebnom krajoliku je zagarantirano.

Billund >> Narsarsuaq >> Billund   2.996 DKK ~ 399€
Billund >> Kangerlussuaq >> Billund   2.996 DKK ~ 399€

Prijevoznik je Greenland Express.

U cijenu su uključene sve takse kao i check-in prtljaga do 20 kg.

Ponuda je dostupna za ljetne mjesece, od 6. do 10. mjeseca 2015. Kao primjere navodimo datume iz 7. mjeseca 2015., tada je prosječna dnevna temperatura između 6 C i 14 C što posjetu čini mogućom pa i ugodnom. Letovi za Narsarsuaq i natrag odvijaju se utorkom i četvrtkom, oni za Kangerlussuaq petkom i ponedjeljkom.

Karte možete kupiti direktno na stranicama aviokompanije greenlandexpress.com.

Kako do Billunda? Ryanairom možete iz Venecije, Milana, Pise ili Budimpešte po cijeni već od 20€ po smjeru.

Billund >> Narsarsuaq >> Billund

Billund >> Narsarsuaq >> Billund

Billund >> Kangerlussuaq >> Billund

Billund >> Kangerlussuaq >> Billund

You may also like...

4 komentara

  1. aaa. Da je jednosmjerna uzela bih ju odmah.
    Salu na stranu, super price.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *