Interflix Euro pass, veliko kružno putovanje Flixbus autobusima u bilo kojih 5 gradova Europe za 99€

Interflix je nova usluga već nam dobro poznatog low-cost autobusnog prijevoznika Flixbus. Po uzoru na Interail u željeznici sada Flixbus nudi nešto slično u svojoj autobusnoj mreži. Ukoliko volite slow travel tj. niste baš ljubitelj aviona ali jeste putovanja ovo bi mogla biti idealna ponuda za vas. Ova ponuda se čini najboljim izborom za sve one koji žele istražiti različite europske gradove po odličnoj cijeni a brzina im nije najvažnija.

flixbus_bus_on_streetInterflix pass je u prodaji po cijeni od 99€. Sa pass-om možete putovati u bilo kojih 5 gradova u Flixbus mreži, odaberite svojih idealnih 5 u širokoj mreži od 900 gradova u 20 zemalja. Interflix pass vrijedi 3 mjeseca, promjene karte su moguće i besplatne ali svoj pass ne možete prepustiti drugome i ne možete ga koristiti za povratna putovanja.

Da biste kupili svoj Interflix pass ispunite obrazac na ovoj stranici Flixbusa. Primit ćete pet vaučer kodova koji možete iskoristiti za rezerviranje karata na Flixbus stranicama (samo jedan kod se može koristiti po putovanju). Na putovanje možete nositi jedan komad ručne prtljage (42 x 30 x 18 cm, maks. 7 kg) i dva komada putne prtljage (67 x 50 x 27 cm, zajedno maks. 30kg).

Interflix uvjeti:

 • Cijena je 99€, uključuje putovanje na bilo kojih 5 linija u Flixbus mreži.
 • Interflix pass vrijedi 3 mjeseca. Putovanje može biti i van perioda od 3 mjeseca ukoliko je karta rezervirana unutar njega.
 • Promjena karte je moguća. Ukoliko se odlučite u hodu promjeniti kartu za neki drugi datum ili grad to možete napraviti.
 • Autobus mora biti direkan, transferi nisu dozvoljeni.
 • Pass je vezan za ime, ne možete ga prepustiti drugome.
 • Pass je namjenjen za kružna putovanja, ne možete ga koristiti za povratno putovanje.

Flixbus prednosti:

 • Rezervacija/storniranje gratis
 • Besplatan Wi-Fi
 • 3 komada prtljage u cijeni karte

 

Evo jedan prijedlog putovanja, naravno ovo je samo ilustrativno, vi ćete odabrati za sebe ono što želite.

Prijedlog kružnog putovanja:

 • Zagreb >> Berlin
 • Berlin >> Amsterdam
 • Amsterdam >> Pariz
 • Pariz >> Milano
 • Milano >> Zagreb

mapa-rute

Prijevoznik je njemačka low cost bus kompanija Flixbus.

Interflix Euro pass možete kupiti na stranici ovdje.

Karte za pojedinačna putovanja možete rezervirati direktno na stranicama kompanije Flixbus na hrvatskom jeziku.

Cijelu mrežu Flixbus linija možete pronaći na mapi ovdje.

Mapa Flixbus destinacija

Mapa Flixbus destinacija

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

4 komentara

 1. Ivana Kovač napisao:

  Marija Mikulić Barbara Mašić
  Ovo je idealno za nas

 2. Maja Segedi napisao:

  Leon D. Kocurek Sara KocurekSara Kocurek

 3. Branko Kopinic napisao:

  Vedran Mešinović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *