Italija, direktni letovi iz Zadra, Dubrovnika, Splita ili Pule u Rim ili Firencu po cijeni povratne karte već od 49€

Svi putevi vode u Rim pa tako i oni iz Hrvatske. Mnogima se vječni grad i Italija nalaze u planovima i željama pa da vidimo što se može jeftino napraviti po pitanju toga. Danas vam predstavljamo direktne letove Vuelinga iz Hrvatske u Rim ili Firencu a cijena povratne karte kreće već od 49€.

Ovdje donosimo pregled letova Vuelinga no računajte da također možete i s Easyjet-om iz Splita u Milano ili Napulj te iz Dubrovnika u Milano, također i s Voloteom iz Splita ili Dubrovnika u Veneciju.

Vueling naplaćuje naknadu po rezervaciji u iznosu od 5€ po osobi i smjeru, ovdje su te naknade već uračunate. Sve navedene cijene su za jednu osobu. Najjeftiniji polazak je iz Zadra ili Dubrovnika u Rim, povratnu kartu na rumbo.es stranicama s Maestro karticom možete kupiti već od 49€. Povratna karta iz Splita u Rim može biti vaša za 54€ ili iz Pule za 64€. Vueling također održava direktnu liniju iz Splita u Firencu, cijena povratne karte kreće od 59€.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Prijevoznik je španjolska low-cost avio kompanija Vueling.

U cijenu su uključene sve takse i ručna prtljaga (cabin baggage) dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i težine do 10 kg.

Karte najjeftinije možete kupiti na rumbo.es stranicama s Maestro karticom.

Sve o kupovini jeftinih avio karata na španjolskim stranica detaljno je opisano ovdje: Kako da ostvarite velike popuste i putujete gotovo pa besplatno, korak po korak do avio karte već za 2€.

Zadar >> Rim >> Zadar

Zadar >> Rim >> Zadar

Dubrovnik >> Rim >> Dubrovnik

Dubrovnik >> Rim >> Dubrovnik

Split >> Rim >> Split

Split >> Rim >> Split

Pula >> Rim >> Pula

Pula >> Rim >> Pula

Split >> Firenca >> Split

Split >> Firenca >> Split

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *