Jedno posebno putovanje za ljeto 2017. – Greenland + Island + Škotska, kombinacija iz Hrvatske za samo 563€ ukupno

“And Now for Something Completely Different!” Monty Python krilatica dobro se uklapa u ovu priču. Danas imamo prijedlog za jedno sasvim drugačije ljetovanje. Dosta vam je sunčanih plaža i pretrpanih gradova, volite prirodu, ne bojite se hladnoće, a želite isprobati nešto što je malo ljudi doživljelo…možda je u tom slučaju put ne Greenland pravi izbor za vas. Meni osobno ovakvo putovanje je jedna od najvećih želja i vjerujem da nisam jedini čudak koji bi išao na Greenland.

Greenland

Greenland

Greenland je najrijeđe naseljena zemlja na svijetu. Ako niste znali Greenland se svrstava pod kontinent Sjevernu Ameriku a autonomna je zemlja pod danskom krunom i najveći je otok na svijetu. Glavni i najveći grad je Nuuk. U ovoj ponudi najjeftinije karte možete pronaći za gradić lijepog imena i jednostavnog izgovora – Kangerlussuaq. 🙂

Greenland

Greenland

Kangerlussuaq je gradić na zapadnoj obali Greenlanda, ima skromnih 512 stanovnika ali i najveći komercijalni aerodromom na Greenlandu. Gradić je nastao za vrijeme 2. svj. rata kada se tu nalazila američka vojna baza a to je ujedno i razlog zašto imaju tako veliki aerodrom.

Letovi na Greenland obično koštaju pravo malo bogatstvo. Današnji prijedlog nije jeftin ali ako si želite priuštiti putovanje života na mjesto na kome je malo tko bio onda je ovo prilika za vas. Današnja povratna kombinacija na Greenland + Island + Škotska sa polaskom iz Hrvatske dostupna je za samo 563€ što je znatno jeftinije od redovne cijene za ovakvo putovanje.

Island

Island

U centru pažnje današnje ponude ja povratna karta Air Icelanda iz Reykjavika na Greenland, cijena iznosi samo 356€. U pitanju je velika akcija, možda čak i error fare jer redovna cijena ovog leta je dvostruko veća. Do Reykjavika ćemo doći kombinacijom Easyjet-a sa polaskom iz Dubrovnika preko škotskog Edinburgha. U odlasku ćemo se zadržati dva dana u Edinburghu, kada već idemo na sjever šteta ga je preskočiti, u povratku ćemo imati samo kratki layover od 3 sata. Za Island smo odvojili 4 dana prije Greenlanda + još dva dana nakon.

Edinburgh

Edinburgh

Ove kombinacije je lako moguće prilagoditi, skratiti ili produžiti. Do Islanda se sličnim kombinacijama i po sličnim cijenam može i iz Splita. Nešto jeftinije iz Minhena, Milana ili Budimpešte, nešto skuplje iz Zagreba. Mogućnosti je puno, želite li jednom u životu posjetiti Greenland pokušajte potražiti kombinaciju za sebe ili nas pitajte pa ćemo vam pomoći. Važno je znati samo da su letovi sa Islanda na Greenland po ovim sjajnim cijenama mogući tijekom ljeta 2017. preciznije tijekom 7. i 8. mjeseca a za polaske ponedjeljkom.

Cijene Easyjeta koje navodimo vrijede ukoliko putuju dvije osobe, Easyjet naplaćuje naknadu po rezervaciji 19€, što je više osoba na karti i više karata kupljeno odjednom to je naknada po osobi u konačnici niža. Ukoliko putujete sami cijena će biti nešto viša no ukoliko vas putuje više od dvoje cijena po osobi će biti još niža od ovdje navedene.

Ukupno: 207€ + 356€ = 563€ po osobi

Prijevoznici su avio kompanije Easyjet i Air Iceland.

Ponuda vrijedi za letove tijekom 7. i 8. mjeseca 2017.

Napominjemo da je u cijenu za Easyjet letove uključena samo ručna prtljaga veličine 56 x 45 x 25cm ali bez ograničenja težine. U cijene karata su uključene sve takse.

Karte Easyjeta možete kupiti direktno na Easyjet stranicama. Air Iceland karte najjeftinije ćete kupiti na www.kayak.it stranicama.

Dubrovnik >> Edinburgh >> Reykjavik >> Edinburgh >> Dubrovnik

Dubrovnik >> Edinburgh >> Reykjavik >> Edinburgh >> Dubrovnik

Reykjavik >> Kangerlussuaq (Greenland) >> Reykjavik

Reykjavik >> Kangerlussuaq (Greenland) >> Reykjavik

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

14 komentara

 1. Ana Ivančić napisao:

  Ariana, rekla si negdje na toplo kad je kod nas hladno. Sto kazes na obrnuto?

 2. Deni Kirinčić napisao:

  Monika Marinovic :O

 3. Livio Vagabondo napisao:

  Irena Načinović idemo?

 4. Ana napisao:

  Dakle i ja sam cudna zena koja bi volila vidit Greenland,al zasad nista od toga jer kako zivim u Hrvatskoj to mogu zasad samo sanjat.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *