Portugal, povratno iz Minhena u Faro za samo 20€, Porto 24€, kombinacije Porto + Azori već od 34€

Danas imamo prijedlog za one koji žele jeftino putovanje u tople kraje tijekom naše najveće zime. Provedite dio zime na toplom mjestu, idemo u uvijek poželjni Portugal. Donosimo vam pregled jeftinih letova iz nedalekog nam Minhena, sa aerodroma Memmingen do Portugala.

Najjeftinija avio karta je ona u Faro, kupite li kartu s Diners karticom na rumbo.pt stranicama koštat će vas samo 20€, direktno na Ryanair stranicama 30€. Nešto skuplja karta je u Porto, iznosi 24€ na rumbo.pt odnosno 34€ direktno na Ryanair stranicama.

Želite li otoći korak dalje predlažemo vam Azore i to dvije destinacije, posjetiti Porto i otok Terceiru možete za ukupno samo 34€ (54€ direktno na Ryanair stranicama). Druga opcija je Porto + glavni grad Azorskih otoka – Ponta Delgada, cijena iznosi ukupno 49€ (68€ direktno na Ryanair stranicama).

Azori su mali, vulkanski otoci gotovo na sredini Atlantskog oceana. Otoci pripadaju Portugalu iako se zbog udaljenosti dosta razlikuju od matične zemlje, kako po običajima tako i po jeziku. Zanimljivo je da se najviši vrh Portugala nalazi upravo na udaljenim Azorima, slično kao što je i najviši vrh Španjolske na Tenerifama. Smatra se da je Mount Pico, osim što je najviša planina Portugala, i jedna od najviših na svijetu kada bi mjerili od njenog podnožja, dakle sa dna Atlantskog oceana.

Azori

Azori

Terceira

Terceira

Porto

Porto

Terceira je jedan od otoka iz otočja Azora, nalazi se u sredini sjevernog Atlantika, površine je 396 km² a na otoku živi oko 55.000 stanovnika. Otok Terceira ima gotovo kružni oblik, dug je 29 km, a širok 18 km, ukupne dužine obale 90 km. Terceira je nastala kao plod vulkanske aktivnosti četiri vulkana izraslih iz dubine od 1500 metara sa dna Atlantskog oceana. Otok je još nezaražen masovnim turizmom i moći ćete uživati u pravom i autentičnom okruženju izoliranog atlantskog otoka.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Minhen (Memmingen) >> Faro >> Minhen (Memmingen)

Minhen (Memmingen) >> Faro >> Minhen (Memmingen)

Minhen (Memmingen) >> Porto >> Minhen (Memmingen)

Minhen (Memmingen) >> Porto >> Minhen (Memmingen)

 

Azori, kombinacija Porto + Terceira ukupno 34€ ili Porto + Ponta Delgada 49€

ili
Minhen (Memmingen) >> Porto >> Minhen (Memmingen)

Minhen (Memmingen) >> Porto >> Minhen (Memmingen)

Porto >> Terceira >> Porto

Porto >> Terceira >> Porto

Porto >> Ponta Delgada >> Porto

Porto >> Ponta Delgada >> Porto

 

Na Ryanair stranicama:

  • Minhen (Memmingen) >> Faro >> Minhen (Memmingen) 30€
  • Minhen (Memmingen) >> Porto >> Minhen (Memmingen) 34€

Azori, kombinacija Porto + Terceira ukupno 54€ ili Porto + Ponta Delgada 68€

  • Minhen (Memmingen) >> Porto >> Minhen (Memmingen) 34€
  • Porto >> Terceira >> Porto 20€
ili
  • Porto >> Ponta Delgada >> Porto 34€

Cijene uključuju jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 20 i još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20.

Po navedenoj cijeni moguće je pronaći letove tijekom 1. mjeseca 2017. godine.

Karte za datume koje želite ćete najlakše pronaći u Ryanair Fare Finderu.

Karte možete kupiti direktno na Ryanair stranicama ili nešto jeftinije s Diners karticom na rumbo.pt stranicama.

Do Minhena jeftino možete doći iz Zagreba, Rijeke ili Istre autobusima Črnja toursa ili FlixBusa.
FlixBus

Sve o kupovini jeftinih avio karata na ovim portugalsko/španjolskim stranica detaljno je opisano u našem članku Rumbo za početnike – korak po korak kako do jeftine avio karte.

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *