Ljeto u Rusiji, direktnim letom iz Zagreba u St. Petersburg povratno za 146€

Želite li posjetiti Rusiju i carski St. Petersburg od ove godine to možete napraviti direktnim letom Croatia Airlinesa iz Zagreba. Nikad nije bilo jednostavnije doći do St. Petersburga, let traje nešto manje od 3 sata a povratna karta može biti vaša za 146€ kupujete li ju preko momondo.com stranica odnosno za 160€ kupujete li direktno na Croatia Airlines stranicama.

Letovi se održavaju samo sezonski, tijekom ljeta, za sljedeću godinu to će biti od 03.05.2018. svakog četvrtka u odlasku i u povratku. Važno je napomenuti da je u osnovnu cijenu Croatia Airlines letova uključena je samo ručna prtljaga do 8 kg težine.

Na momondo.com stranicama:

Direktno na Croatia Airlines stranicama:

Prijevoznik je Croatia Airlines.

Cijene uključuju jedan komad ručne prtljage do težine od 8 kg.

Karte možete kupiti direktno na Croatia Airlines stranicama ili nešto jeftinije na momondo.com stranicama.

Zagreb >> St. Petersburg >> Zagreb, na momondo.com stranicama

Zagreb >> St. Petersburg >> Zagreb, na momondo.com stranicama

Zagreb >> St. Petersburg >> Zagreb, na Croatia Airlines stranicama

Zagreb >> St. Petersburg >> Zagreb, na Croatia Airlines stranicama

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

3 komentara

  1. Ljubica Skitnica napisao:

    Ja sam trazila kombinaciju da se vidi i St P i Moskva. Air Sebia za 202 eur povratno iz ZG. Tamo je oko 100eur vlak 4 sata sto je malo jeftinije od domestic leta, vremenski je isto (cak i manje kad racunate odlazak i dolazak s aerodroma i da morate ici ranije) a sigurno je i ljepse za razgledavanje

  2. Tripologia napisao:

    Ja isto gledam takvu kombinaciju, i ja bih išao u Moskvu a natrag iz St.Petersburga. Vidio sam Air Serbiu, ima i za 170€ ali sa noćenjem u Beogradu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *