Low-cost nove linije Flixbusa! Iz Zagreba ili Rijeke u Milano, Torino, Veneciju, Rim, Beč, Graz, Berlin, Dresden…već od 9€

Nove linije iz Hrvatske low-cost autobusnog prijevoznika Flixbusa već smo vam predstavili prije nekoliko dana u članku Flixbus od sada i u Hrvatskoj, low-cost autobusi u Austriju, Njemačku i Italiju već od 9,99€. Danas donosimo još nekoliko novih linija s još boljim cijenama, trenutna akcija Flixbusa je produžena do petka 22.04.2016.

Flixbus povezuje nekoliko gradova u Hrvatskoj sa zanimljivim destinacijama u Europi. Polasci iz Hrvatske za sada su mogući iz Zagreba, Karlovca, Rijeke, Opatije, Crikvenice, Zadra, Biograda na Moru, Šibenika, Trogira i Splita. Trenutno dostupne destinacije za polaske iz Hrvatske su u Austriji, Njemačkoj i Italiji no ova lista će se sasvim sigurno još širiti. Osim ovih direktnih linija uz jedno presjedenja moguće je povoljno doći do gotovo svakog kutka Europe. Moguće linije najlakše možete provjeriti na Flixbus mapi.

Osim iz Hrvatske mnogima će odgovarati i polasci iz Slovenije, Italije, Njemačke… Flixbus trenutno ima čak 45.000 linija u 550 gradova i 16 zemalja unutar Europe, mogućnosti je puno i sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Dodatni iskorak su potpuno funkcionalne internet stranice Flixbusa na hrvatskom jeziku. Ukoliko vam je dosadila pretraga na engleskom, njemačkom, talijanskom…ili nekim manje poznatim jezicima ovo će vas sigurno obradovati.

Flixbus prednosti:

  • Rezervacija/storniranje gratis
  • Besplatan Wi-Fi
  • 3 komada prtljage u cijeni karte

Neki primjeri polazaka iz Hrvatske:

Prijevoznik je njemačka low cost bus kompanija Flixbus.

Karte možete kupiti direktno na stranicama kompanije Flixbus na hrvatskom jeziku.

Cijelu mrežu Flixbus linija možete pronaći na mapi ovdje.

 

Iz Zagreba:

Zagreb >> Milano >> Zagreb

Zagreb >> Milano >> Zagreb

Zagreb >> Torino >> Zagreb

Zagreb >> Torino >> Zagreb

Zagreb >> Venecija >> Zagreb

Zagreb >> Venecija >> Zagreb

Zagreb >> Rim >> Zagreb

Zagreb >> Rim >> Zagreb

Zagreb >> Beč >> Zagreb

Zagreb >> Beč >> Zagreb

Zagreb >> Berlin >> Zagreb

Zagreb >> Berlin >> Zagreb

Zagreb >> Dresden >> Zagreb

Zagreb >> Dresden >> Zagreb

 

Iz Rijeke:

Rijeka >> Beč >> Rijeka

Rijeka >> Beč >> Rijeka

Rijeka >> Graz >> Rijeka

Rijeka >> Graz >> Rijeka

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

4 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *