Poljska, povratne kombinacije iz Pule u Varšavu za samo 44€, iz Zadra za 61€

Svima je manje-više poznato kako doći do gradova koji imaju direktne low-cost linije sa hrvatskim gradovima, no što ako takve direktne konekcije nema? Već smo nekoliko puta za vas složili low-cost kombinacije s polascima iz Hrvatske i jednim presjedanjem kako bi jeftino došli do destinacije za koju ne postoje jeftini letovi iz Hrvatske. Danas imamo još jedan takav prijedlog za vas – idemo u Poljsku.

Danas vam predlažemo jeftine kombinacije prema Poljskoj s kojom Hrvatska nema direktne low-cost linije. Iz Pule ili Zadra je moguće stići u Varšavu za vrlo prihvatljiv iznos uz pomoć Diners kartice i rumbo.pt stranica. Povratna kombinacija iz Pule preko Brisela u Varšavu može biti vaša za samo 44€, isto to s polaskom iz Zadra za 61€. Za polaske iz Pule potrebno je jedno noćenje u Briselu. Ako nemate Diners karticu slične cijene možete postići i direktno na Ryanair stranicama.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:
Iz Pule:

Ukupno: 44€

Iz Zadra:

Ukupno: 61€

Cijene uključuju jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 20 i još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20.

Karte ćete najlakše pronaći u Ryanair Fare Finderu, nakon što pronađete datume koje želite karte jeftinije možete kupiti na rumbo.pt stranicama s Diners karticom.

Sve o kupovini jeftinih avio karata na ovim španjolskim/portugalskim stranica detaljno je opisano ovdje.

 

Iz Pule:

Pula >> Brisel >> Pula

Pula >> Brisel >> Pula

Brisel >> Varšava >> Brisel

Brisel >> Varšava >> Brisel

 

Iz Zadra:

Zadar >> Brisel >> Zadar

Zadar >> Brisel >> Zadar

Brisel >> Varšava >> Brisel

Brisel >> Varšava >> Brisel

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *