Madeira, povratne karte iz Stuttgarta u Funchal za samo 60€, kombinacija iz Zagreba za 96€ ukupno

Danas imamo prijedlog za one koji žele last minute putovanje za prve dane ljeta, provedite ih na egzotičnom i toplom mjestu. Danas vam predlažemo putovanje na Madeiru, udaljene portugalske otoke u Atlantskom Oceanu. Condor trenutno nudi vrlo povoljne cijene direktnih letova iz Stuttgarta u Funchal, glavni grad otoka. Povratnu kartu možete kupiti direktno na stranicama Condora već za 60€.

  • Stuttgart >> Funchal >> Stuttgart 60€

Cijene uključuju jedan komad ručne prtljage do 6 kg težine.

Polasci po akcijskim cijenama su mogući 30.06. s povratkom 07. ili 14.07.2016.

Karte najjeftinije možete kupiti direktno na Condor stranicama.

Kako do Stuttgarta? Lako možete doći FlixBus autobusima iz Zagreba po cijeni već od 18€ po smjeru. U našem primjeru možete odabrati polazak 29.06. u 12:30, u Stuttgart stižete u 23:40 što znači da biste morali provesti noć u Stuttgartu. Pri povratku bi također bilo potrebno noćenje u Stuttgartu a za povratak možete odabrati jutarnji bus u 6:20 za 22,50€ ili provesti dan u Stuttgartu te navečer krenuti u Zagreb busom u 19:20 po cijeni 18€. U drugom slučaju u Zagreb stižete ujutro u 6:45. Cijela kombinacija iz Zagreba s busom do Stuttgarta te avionom dalje do Madeire iznosi 96€ ukupno.

Karte možete kupiti direktno na FlixBus stranicama.

Stuttgart >> Funchal >> Stuttgart

Stuttgart >> Funchal >> Stuttgart

Zagreb >> Stuttgart >> Zagreb

Zagreb >> Stuttgart >> Zagreb

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *