EasyJet akcija, ponovno 20% popusta na avio karte, polasci iz Hrvatske već od 9€

EasyJet ponovo ima akciju -20% na cijene avio karata. ovaj put u prodaju po akcijskim cijenama pušteno je 300.000 karata. Požurite i osigurajte svoje mjesto, cijene za letove iz Hrvatske kreću već od 9,36€.

  • Akcija završava 03.02.2015. u ponoć po britanskom vremenu (u jedan sat noću po našem)
  • Dostupni su letovi od 24.02. do 08.07.2015.
  • U prodaji je 300.000 avio karata sa popustom od 20%

EasyJet pokriva dva Aerodroma u Hrvatskoj, Split i Dubrovnik. Iz Splita možete letjeti u Glasgow, Belfast, London (Luton, Gatwick i Stansted), Bristol, Amsterdam, Hamburg, Berlin, Basel, Ženevu, Lyon, Milano i Rim. Iz Dubrovnika možete u Edinburgh, London (Gatwick i Stansted), Ženevu, Lyon, Milano i Rim.

Cijene avio karata iz Hrvatske kreću već od 9,36€. Na ovu cijenu treba dodati još 15€ administrativne takse po kupovini. To znači da se isplati kupiti odjednom više karata, na primjer odmah i odlazak i povratak ili za više osoba jer ćete 15€ takse platiti samo jednom, za jednu jedinstvenu kupovinu. Adinistrativna taksa biće odmah uključena u cijenu tijekom pretrage.

Cijena uključuje jedan komad ručne prtljage do veičine 56 x 45 x 25 cm možete uvijek nositi besplatno.

Cijelu mrežu linija možete pogledati na njihovoj mapi www.easyjet.com. Sve detalje akcije možete pročitati ovdje, kao i obaviti kupovinu karata.

U nastavku vam donosimo moguće ideje za vaše sljedeće putovanje. Cijene u primjerima se odnose na povratne karte za dvije osobe na odabrane destinacije. Ovo su samo neki od zanimljivih primjera, za ostalo provjerite sami, mogućnosti ima puno.

Split >> Amsterdam >> Split   120€ (2 osobe)
Dubrovnik >> Ženeva >> Dubrovnik   90€ (2 osobe)
Milano >> Marakeš >> Milano   74€ (2 osobe)

Prijedlozi zanimljivih EasyJet linija

Prijedlozi zanimljivih EasyJet linija

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *