NAGRADNA IGRA – Osvojite 50€ popusta na Vueling avio kartu!

Vrijeme praznika je prošlo ali je vrijeme planiranja ovogodišnjih putovanja tek počelo. Za dobar početak putničke godine poklanjamo vam Vueling vaučer u iznosu od 50€ koji možete iskoristiti za sve njihove letove do 17.03.2016. Nažalost do tog datuma Vueling nema letove iz Hrvatske ali možete putovati iz nedaleke Venecije, Bolonje, Milana, Beča…

Jedna naša draga i vjerna čitateljica ustupila nam je vaučer u znak zahvalnosti jer smo joj nekoliko puta savjetima pomogli oko njenog putovanja. Nažalost niti mi nismo u mogućnosti iskoristiti vaučer do datuma valjanosti i bilo bi šteta da propadne, biće nam drago ako nekome ovaj poklon pomogne oko jeftinog putovanja. 🙂

Ukoliko vam se neki od letova Vuelinga uklapa u važe želje i mogućnosti posjetite našu Facebook stranicu i uključite se u nagradnu igru. Svi učesnici koji su napravili like, share ili komentirali članak biće uključeni u nagradno izvlačanje. Jedanput na listi će se naći svatko tko označi članak sa “sviđa mi se”, još jedanput tko podijeli ili tko komentira članak. Svaki like vašeg komentara donijet će vam još po jedno pojavljivanje na listi. Dakle bodove tj. broj pojavljivanja na listi možete multiplicirati i na taj način povećati svoje šanse za dobitak po sljedećem principu:

  • like +1 vaše ima na listi
  • share +1 vaše ima na listi
  • comment +1 vaše ima na listi
  • svaki like za vaš comment +1 vaše ima na listi

Post se nalazi na našim Facebook stranicama ovdje.

Voljeli bi vidjeti što više vaših komentara. U komentaru navedite gdje biste putovali s osvojenim vaučerom i zašto ste baš vi idealna osoba koja bi trebala biti dobitnik, najbolji komentari koji dobiju najviše lajkova povećat će svoje šanse za dobitak. Uključite se i pomozite nam da pronađemo idealnog kandidata za putovanje. 🙂

Dobitnik će biti nasumično odabrana osoba sa liste. Što se više puta pojavi vaše ime na listi veće su vam šanse za dobitak. Dobitnika ćemo objaviti u nedjelju 17.03.2016. u 20:30 sati, do tada nagradna igra je otvorena za sve.

Ime pobjednika ćemo objaviti na našim Facebook i web stranicama. Dobitnik nam treba poslati svoju email adresu u roku do najviše 7 dana inače ćemo nagradu dati nekom drugom u novom slučajnom odabiru. Na dostavljenu email adresu ćemo poslati vaučer.

Sretno! 🙂

Uvjeti koda su:

  • Discount applicable to bookings made under any fare and on outbound or round-trip flights operated by Vueling up to 17/03/2016.
  • Airport taxes and additional services not included.
  • Purchase must be made at least 15 days before the departure date of the outbound flight.
  • Discount valid for bookings made at www.vueling.com

Karte s popustom možete kupiti direktno na Vueling stranicama. Cijelu mapu Vueling destinacija možete pogledati ovdje. Vaučer možete iskoristiti za jednosmjerne ili povratne karte, za jednu ili više osoba, za bilo koji Vueling let do 17.03.2016. rezerviran najmanje 15 dana prije leta. Ovdje donosimo samo jedan primjer povratne karte za 2 osobe iz Venecije u Barcelonu.

Uneslite kod u za to predviđeno mjesto na Vueling stranicama

Uneslite kod u za to predviđeno mjesto na Vueling stranicama

Ukupna cijena će se umanjiti za 50€

Ukupna cijena će se umanjiti za 50€

Mapa svih Vueling destinacija

Mapa svih Vueling destinacija

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *