Nova Volotea akcija! Predlažemo vam Grčku, Španjolsku, Francusku, Siciliju…povratne avio karte iz Venecije za samo 28€

Španjolska low-cost avio kompanija Volotea ponovo ima jednu od svojih akcija. Ovaj puta avio karte su dostupne za 19€ po smjeru, odnosno 38€ povratno no imamo prijedlog kako da tu cijenu dodatno spustite na 28€ povratno, o tome nešto više kasnije. Akcija vrijedi i za obične korisnike, nije potrebno biti član njihovog Supervolotea kluba (članstvo 49,99€ godišnje). Najniže cijene Volotea u pravilu nudi samo u jednom smjeru no ovdje ćemo vam savjetovati kako da dobijete povratan let za vrlo povoljnu cijenu.

promo

Iskoristite priliku i putujte diljem Europe po akcijskoj cijeni, tim više što su ove cijene dostupne i za letove iz Hrvatske. Najzanimljivije linije možete pronaći za polaske iz našeg okruženja, na primjer iz Venecije, Verone, Trsta, Pise, Milana, Minhena… U većini slučajeva karte po ovim najnižim cijenama su vrlo ograničene, pogotovo ukoliko želite jeftinu povratnu kartu no zato se ovi letovi lako daju ugraditi u kružna putovanja diljem Europe.

Danas vam predlažemo nekoliko zanimljivih destinacija diljem Europe. Predlažemo vam povratne karte iz Venecije u Atenu, Bilbao, Cataniu i Marseille no osim ovih dostupne su i mnoge druge destinacije, sve ostale linije pogledajte na Volotea stranicama ovdje.

mapa

Letovi po akcijskim cijenama su dostupni do 3. mjeseca 2018. godine no najbolje cijene moći ćete pronaći za putovanja tijekom 9., 10. ili 11. mjeseca 2017. Cijene koje ovdje navodimo su sa uključenim Voletea Share and Win program kreditima koje možete dobiti ukoliko se registrirate na Volotea stranice sa ovim linkom. Prvih 10€ kredita dobit ćete odmah i možete ih potrošiti već za svoje prvo putovanje. Požurite, broj kredita je ograničen na najbržih 10 osoba. Ukoliko ne uspijete odmah dobiti kredit javite nam se pa ćemo vam pokušati pomoći.

Uzmi 10€ popusta!

Avio karte možete kupiti direktno na Volotea stranicama:

  • Venecija >> Atena >> Venecija 28€
  • Venecija >> Bilbao >> Venecija 28€
  • Venecija >> Catania >> Venecija 28€
  • Venecija >> Marseille >> Venecija 28€

Ovo je samo nekoliko primjera. Uz malo mašte super jeftino povratno ili kružno putovanje možete pronaći za mnoge destinacije u Europi. Osim ovakvog kombiniranja možete zaigrati i na rizik, kupiti jeftinu kartu samo za odlazak ili samo za povratak i čekati da se pojavi jeftina karta i za kontra smjer. Volotea često za vrijeme akcija otvara i zatvara ove najjeftinije karte, vrlo je moguće pa i vjerovatno da ćete dobiti jeftinu kartu i za kontra smjer. Naravno izvjestan rizik da se ovo ne dogodi postoji.

  • U cijenu su uključene sve takse i dva komada prtljage, 1 cabin bag 55 x 40 x 20 cm do 10 kg i jedna ručna torbica do 35 x 20 x 20 cm. Trebate li više prtljage možete ju doplatiti, više informacija o prtljagi pročitajte ovdje.
  • Cijelu listu destinacija možete pronaći u mapi na Volotea stranicama ovdje.
  • Više informacija, pretragu cijena i kupovinu karata možete obaviti na Volotea stranicama.
  • Akcija vrijedi za odabrane letove tijekom cijele godine, do 11. mjeseca 2017..
  • Karte su dostupne u ograničenim količinama, ukupno 100.000 stoga požurite.
  • Karte po akcijskoj cijeni možete kupiti do kraja dana 03.03.2017.

 

Venecija >> Atena >> Venecija

Venecija >> Atena >> Venecija

Venecija >> Bilbao >> Venecija

Venecija >> Bilbao >> Venecija

Venecija >> Catania >> Venecija

Venecija >> Catania >> Venecija

Venecija >> Marseille >> Venecija

Venecija >> Marseille >> Venecija

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Aerodrom Venecija - Marco Polo (VCE)
www
Internet stranice aerodroma Venecija – Marco Polo.
Avion
Low-cost prijevoznik Volotea povezuje Split s Venecijom (Marco Polo) sezonski od 01.06. do 01.10. dva puta tjedno, ponedjeljkom i četvrtkom. Cijene i termine provjerite na Volotea stranicama.
Automobil Automobil
Idete li autom do Venecije trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje. Najpovoljniji low-cost parking možete pronaći na stranicama Parkvia, cijena kreće već od 29€ za 7 dana.
Autobus Autobus
Črnja tours nudi povratne autobusne karte u Veneciju (Mestre) iz Zagreba već od 282 / 423 kn jednosmjerna/povratna, iz Pule od 170 / 255 kn, iz Rovinja ili Poreča od 150 / 225 kn. Karte možete online kupiti ovdje.
Flixbus također nudi brz i jeftin prijevoz do Venecije, cijene iz Zagreba kreću već od 9€ po smjeru. Karte možete online kupiti ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Marco Polo možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti. Cijena kreće već od 19,84 € po smjeru.
Vlak Vlak
Trenitalia pokriva liniju Trieste Centrale – Venezia Mestre sa gotovo 50 vlakova dnevno, sa polaskom na svakih 10 minuta do najviše sat vremena. Nešto manji broj vlakova ide do Piazzale Roma u starom dijelu Venecije. Putovanja traje od 1:24 sa brzim Freccia vlakovima, do nešto manje od 3 sata s regionalnim. Cijena karte kreće već od 9 € po smjeru. Karte možete kupiti online unaprijed za brze vlakove a najviše 8 dana prije polaska za regionalne vlakove. Također karte je moguće kupiti i na stanici, u radno vrijeme na šalteru ili van njega na automatima. Provjeriti red vožnje i kupiti karte možete na Trenitalia stranicama. Sve o vrstama vlakova i karata, kao i o uvjetima i načinu kupnje na stranicama Trenitalie možete pročitati u našem članku ovdje. Kako doći iz Hrvatske do Trsta pročitajte ovdje.
Transfer na aerodrom
Aerodrom Marco Polo nalazi se oko 8 km od Venecije. Željezničku stanicu Mestre u novom dijelu Venecije i aerodrom Marco Polo povezuju autobusi kompanija ATVO i ACTV. Istim kompanijama možete stići i do Piazzale Roma u starom dijelu grada. ACTV linije 15 ili 25 i ATVO Mestre Express voze do Mestre željezničke stanice, ACTV linije 5 ili 35 i ATVO Venezia Express voze do Piazzale Roma u starom dijelu grada. Autobusi polaze ispred Mestre željezničke stanice, 50-tak metara od glavnog izlaza na desno. Cijena karte s Mestre željezničke stanice je 8 / 15 € jednosmjerna/povratna, putovanje traje 17 minuta. Cijena karte s Piazzale Roma je također 8 / 15 € jednosmjerna/povratna, putovanje traje 20 – 25 minuta. Više informacija i red vožnje pronaći ćete na priloženim linkovima.
Aerodrom-Marco-Polo

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *