Ljeto/jesen u Rimu! Ryanair akcija, povratno iz Trsta za samo 19€

Svi putevi vode u Rim pa tako i ovaj naš današnji prijedlog. Ako ste za jednu laganu i jednostavnu posjetu vječnom gradu od ove godine i uvođenja redovne linije iz Trsta u Rim to je još lakše i jeftinije.

Ryanair trenutno ima još jednu svoju akciju, karte na brojnim avio linijama su u prodaji sa 25% popusta. Povratna karta iz Trsta u Rim može biti vaša za samo 19€. Karte po akcijskim cijenama možete kupiti do kraja dana sutra 08.08.2017. a za letove sve do kraja godine. Informacije kako najlakše i najjeftinije stići do aerodroma u Trstu kao i sa aerodroma Ciampino u Rimu pronaći ćete na kraju ovog članka.

Letovi se odvijaju 4 puta tjedno u oba smjera i to ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom.

Prijevoznik je low-cost avio kompanija Ryanair.

Cijene uključuju jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 20 i još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20.

Po navedenoj cijeni moguće je pronaći letove do kraja 2017. godine.

Karte po akcijskim cijenama mogu se kupiti do kraja dana 08.08.2017.

Karte za datume koje želite ćete najlakše pronaći u Ryanair Fare Finderu.

Karte možete kupiti direktno na Ryanair stranicama.

Sve o kupovini na Ryanair stranicama pročitajte u našem članku Ryanair za početnike – korak po korak kako do avio karte. Ne zaboravite prije putovanja napraviti online check-in.

Trst >> Rim >> Trst

Trst >> Rim >> Trst

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Aerodrom Trst - Ronchi dei Legionari (TRS)
www
Internet stranice aerodroma Trst – Ronchi dei Legionari.
Automobil Automobil
Idete li autom do Trsta trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje.
Autobus Autobus
 • Iz Zagreba u Trst možete svakodnevno autobusom Croatiabus-a po cijeni već od 60 kn po smjeru. Karte možete online kupiti ovdje.
 • Črnja tours nudi povratne autobusne karte u Trst iz Zagreba već od 100 kn, iz Pule od 95 kn, iz Rovinja od 90 kn, iz Poreča od 65 kn. Karte možete online kupiti ovdje.
 • Autotrans dnevno ima tri polaska iz Zagreba u Trst, cijena kreće od 70 kn po smjeru. Iz Rijeke cijena je po smjeru od 55 kn, iz Poreča 68 kn, iz Pule 95 kn, iz Zadra 202 kn, iz Splita 305 kn… Pročitati više o mogućim poveznicama s Trstom i kupiti karte možete ovdje.
Kombi prijevoz Kombi prijevoz
Iz Hrvatske direktno do aerodroma Trst možete i sa slovenskim kombi prijevoznikom GoOpti. Cijena kreće već od 16,80 € po smjeru.
Transfer na aerodrom
 • Glavnu željezničku/autobusnu stanicu Trieste Centrale i aerodrom povezuje autobus E 51. Aerodrom Ronchi dei Legionari se nalazi 33 km od centra grada, putovanje autobusom traje oko 55 minuta, cijena karte u jednom smjeru je 4 €. Autobusi kreću svakih 30 minuta radnim danom, vikendom svakih sat do dva. Važeći red vožnje možete pronaći na stranicama ATP Gorizia (potražite link na pdf dokument linea E 51).
 • Taksijem putovanje traje oko 30 minuta, cijena je oko 50 €.
Aerodrom-Trst
Aerodrom Rim - Ciampino / G. B. Pastine (CIA)
www
Internet stranice aerodroma Rim – Ciampino.
Avion
Low-cost prijevoznik Ryanair povezuje Budimpeštu s Ciampino aerodromom svakodnevno tijekom cijele godine. Cijene i termine provjerite na Ryanair stranicama.
Automobil Automobil
Idete li autom do Rima trošak puta možete izračunati na ViaMichelin stranicama.
Parking Parking
Cijene parkinga na aerodromskom parkiralištu možete vidjeti ovdje. Najpovoljniji low-cost parking možete pronaći na stranicama Parkvia, cijena kreće već od 24€ za 7 dana.
Autobus Autobus
Vrlo jeftine autobusne karte možete pronaći za putovanje iz Venecije do Rima s prijevoznikom Flixbus. Odlučite li se na ovu opciju ovdje možete pročitati kako doći iz Hrvatske do Venecije.
Vlak Vlak
Trenitalia pokriva liniju Trieste Centrale – Roma Termini sa 15-tak vlakova dnevno, sa polaskom na otprilike svakih sat do tri sata. Putovanja traje od 5:25 do 8 sati u ovisnosti od vrste vlaka i presjedanja. Cijena karte za vlak kreće već od 19 € po smjeru, da biste ostvarili ove cijene potrebno je karte kupiti online unaprijed. Karte je moguće kupiti i na stanici, u radno vrijeme na šalteru ili van njega na automatima ali cijena će biti znatno viša na dan putovanja. Provjeriti red vožnje i kupiti karte možete na Trenitalia stranicama. Sve o vrstama vlakova i karata, kao i o uvjetima i načinu kupnje na stranicama Trenitalie možete pročitati u našem članku ovdje. Kako doći iz Hrvatske do Trsta pročitajte ovdje.
Transfer na aerodrom
 • Aerodrom Ciampino nalazi se oko 12 km od centra Rima. Željezničku stanicu Roma Termini i aerodrom Ciampino povezuju brojne autobusne kompanije, ovo su neke od njih Terravision po cijeni 5 € po smjeru, SIT bus shuttle po cijeni 6 € po smjeru i Rome airport bus po cijeni 3,90 € po smjeru. Putovanje traje oko 50 minuta. Autobusi kreću svakih nekoliko minuta ispred stanice Termini. Više informacija i red vožnje pronaći ćete na priloženim linkovima gdje također možete kupiti i karte.
 • Do aerodroma Ciampino moguće je doći i s vlakom, točnije ne skroz do aerodroma već do obližnje stanice Ciampino Città. Direktan vlak ne postoji već morate ići s stanice Termini do stanice u gradu Ciampino, cijena je 1,50 € a vlakovi kreću svakih 15 minuta, putovanje traje svega 5 minuta. Sa stanice Ciampino Città trebate još uzeti autobus kompanije COTRAL/Schiaffini koji kreće svakih 30 minuta po cijeni 1 €. U konačnici ovo je i najjeftinija opcija no nešto kompliciranija od prije navedenih direknih autobusnih linija.
Aerodrom-Rim_Ciampino

You may also like...

6 komentara

 1. Martina Specina napisao:

  Lara Močibob
  Dea Godar
  Ivana Giovanna Špadijer imamo li 20 eurica

 2. Katrin Zigante napisao:

  Branka Janjiš!!! Ivan Ergovic ako neces ti…idemo stara i ja!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *