Palma de Mallorca, kompletan paket 6 dana, povratna avio kombinacija iz Splita + smještaj za samo 109€ po osobi

Danas imamo prijedlog za odmor na mediteranskom otoku, idemo u Španjolsku, na prelijepi otok Mallorca i njegov glavni grad Palmu de Mallorcu. Za vas smo složili jednostavan i lagan paket sa kombinacijom letova sa polaskom iz Splita i sa uključenim smještajem u stanu blizu samog centra Palme. Ukupno cijeli paket avion + smještaj koštat će vas svega 109€ ili oko 815 kn po osobi za ukupno 6 dana na Mallorci.

Palma de Mallorca je glavni i najveći grad Balearskog otočja, broji oko 350.000 stanovnika. Grad je to prebogate povijesti, posjetite katedralu, kraljevsku palaču La Almudaina, popnite se do zamka Bellver iznad grada s kojeg se pruža prelijep pogled na cijeli grad i zaljev…prošećite starim centrom grada, odite na tapase i pivo… Pošto ćete imati više vremena nego mi u vrijeme naše posjete predlažem da unajmite auto i ispražite unutrašnjost otoka koja je kažu prelijepa. Nama je to ostalo za sljedeću posjetu. 🙂

U našem primjeru krenut ćemo na put 10.05. a vratiti se 16.05.2017., osim ovih datuma za sličnu cijenu su dostupni i brojni drugi periodi. Povratnu kombinaciju iz Splita preko Ženeve u Palmu možete kupiti za 102€ za dvije osobe direktno na njihovim stranicama.

 

Avio karte

Za letove ćemo iskoristiti dobro nam poznati Easyjet. Iz Splita preko Ženeve (layover 3:50 h) letimo u Palmu 10.05. povratak je također preko Ženeve (layover 5:50 h) u Split 16.05.2017. Cijena povratne kombinacije direktno na Easyjet stranicama iznosi 51€ po osobi a na bazi dvije osobe. Navedeni datum je samo primjer, za slične cijene mogući su i neki drugi periodi.

Cijene Easyjeta koje navodimo vrijede ukoliko putuju dvije osobe, Easyjet naplaćuje naknadu po rezervaciji 19€, što je više osoba na karti i više karata kupljeno odjednom to je naknada po osobi u konačnici niža. Ukoliko putujete sami cijena će biti nešto viša no ukoliko vas putuje više od dvoje cijena po osobi će biti još niža od ovdje navedene.

Direktno na Easyjet stranicama (cijene su po osobi a na bazi 2 osobe):

  • Split >> Ženeva >> Palma de Mallorca >> Ženeva >> Split 51€ po osobi
Split >> Ženeva >> Palma de Mallorca >> Ženeva >> Split

Split >> Ženeva >> Palma de Mallorca >> Ženeva >> Split

 

Napominjemo da je u cijenu za Easyjet letove uključena samo ručna prtljaga veličine 56 x 45 x 25cm ali bez ograničenja težine. U cijenu karte su uključene sve takse.

Karte možete kupiti direktno kod prijevoznika na Easyjet stranicama.

Ukupno avioni: 102€ ukupno za dvije osobe, 51€ po osobi

 

Smještaj

Za smještaj vam danas predlažemo Airbnb stan koji se nalazi nedaleko od centra grada što će vam dobro poslužiti kao baza za istraživanje. U pitanju je privatna soba za dvije osobe u stanu zajedno sa domaćinima, ako vam se ovo ne sviđa možete pronaći i cijele privatne apartmane za sebe samo računajte da ćete ovo morati i više platiti. U svakom slučaju ovo je samo brzinski prijedlog, vi sami potražite što vam najviše odgovara na Airbnb stranicama.

Ako niste već registrirani na Airbnb ili želite napraviti novi račun učinite to preko ovog linka i uštedite 32€ na cijenu smještaja. Popust možete iskoristiti odmah za prvu rezervaciju, dakle stan u ovom slučaju nećete platiti 148€ već 116€. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta.

  • Palma, Small room in nice flat Palma, 6 noćenja, privatna soba dijeljenim kupatilom, 10.05. – 16.05.2017., 148€ – 32€ = 116€ za dvije osobe
Palma de Mallorca - smještaj

Palma de Mallorca – smještaj

 

Predloženi smještaj je samo za primjer. Želite li nešto drugo provjerite ponudu na www.booking.com, www.hotelscombined.com ili www.airbnb.com stranicama.

Ukupno smještaji: 116€ ukupno za dvije osobe, 58€ po osobi

 

Ukupno

Avion:

  • Split >> Ženeva >> Palma de Mallorca >> Ženeva >> Split 102€ za dvije osobe

Smještaj:

  • Palma, Small room in nice flat Palma, 6 noćenja, 10.05. – 16.05.2017., 148€ – 32€ = 116€ za dvije osobe
Ukupno: 102€ + 116€ = 218€ za dvije osobe, 109€ ili oko 815 kn po osobi

You may also like...

4 komentara

  1. Josipa Severec napisao:

    Aleksandra Čakić

  2. Igor Kajtaz napisao:

    Senchy Benchy ovo je za tebe!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *