Island, povratna kombinacija iz Splita u Reykjavik već od 149€

Island je visoko na listi želja mnogih naših putnika, i to sa pravom. Želite li obići ovu zemlju nevjerovatne prirode, zemlju vatre i leda, danas imamo prijedlog za vas. S polaskom iz Splita moguće je stići do Reykjavika i natrag već za 149€ po osobi s Diners karticom ili za 159€ s drugim karticama. Odlična je to cijena ako uzmete u obzir redovne cijene putovanja na Island.

Za letove ćemo koristiti Easyjet. Ovdje vam donosimo cijene direktno na Easyjet stranicama ali i na rumbo.pt stranicama, imate li Diners karticu i iskoristite li aktualni kod za popust na način opisan u našem članku ovdje karte ćete dobiti nešto jeftinije. Kod za popust vrijedi za povratne karte za jednu osobu ili za karte u jednom smjeru za najmanje dvije osobe.

Prvi let vodi nas iz Splita u Ženevu. Važno je napomenuti da će biti potrebno noćenje u Ženevi, u grad stižete 22.09. u 17:40, sutradan 23.09. u 14:05 letite dalje za Reykjavik. Večer i prijepodne biće vam dovoljni da barem malo obiđete Ženevu. Nakon 7 dana boravka na Islandu povratak je 30.09. u 12:05 preko Belfasta. Važno je napomenuti da je u Belfastu kratki layover od 1:10 h, što bi trebalo biti dovoljno za presjedanje ali postoji izvjestan rizik da ne stignete u slučaju kašnjenja prvog aviona. Naime Easyjet je kao i druge low-cost kompanije prijevoznik point to point što znači da ne prodaju vezane karte i ne preuzimaju odgovornost u slučaju kašnjenja na konekciju. Ako vam je ovo prevelik rizik kupite kartu za povratak neki kasniji dan iz Belfasta no to onda uključuje i neki kraći boravak u gradu.

 

Kupovina na rumbo.pt stranicama s Diners karticom i uz kod za popust:

  • Split >> Ženeva 78€, za dvije osobe s kodom za popust 122€
  • Ženeva >> Reykjavik 56€, za dvije osobe s kodom za popust 94€
  • Reykjavik >> Belfast 30€, za dvije osobe s kodom za popust 43€
  • Belfast >> Split 28€, za dvije osobe s kodom za popust 38€

Ukupno: 297€ za dvije osobe, 149€ po osobi

Split >> Ženeva, na rumbo.pt stranicama

Split >> Ženeva, na rumbo.pt stranicama

Ženeva >> Reykjavik, na rumbo.pt stranicama

Ženeva >> Reykjavik, na rumbo.pt stranicama

Reykjavik >> Belfast, na rumbo.pt stranicama

Reykjavik >> Belfast, na rumbo.pt stranicama

Belfast >> Split, na rumbo.pt stranicama

Belfast >> Split, na rumbo.pt stranicama

Kako doći do popusta? ono što morate napraviti je otvoriti stranicu pt.beruby.com te preko nje otvoriti rumbo.pt stranicu u novom prozoru, postupak je detaljno opisan u članku ovdje. Nakon toga napravite pretragu koju želite i u drugom koraku, nakon što odaberete let, unesite kod koji ćete pronaći u našem članku Rumbo.pt kod za 17€ popusta na sve avio karte. Napravite li sve korake ispravno kod za popust bi morao obračunati popust od 17€. Ukoliko budete imali problema otvorite novi private browsing prozor i ponovite sve korake.

 

Kupovina za dvije osobe direktno na Easyjet stranicama:

  • Split >> Ženeva >> Reykjavik >> Belfast >> Split 317€ za dvije osobe

Ukupno: 317€ za dvije osobe, 159€ po osobi

Split >> Ženeva >> Reykjavik >> Belfast >> Split, za dvije osobe

Split >> Ženeva >> Reykjavik >> Belfast >> Split, za dvije osobe

 

Putujete li sami računajte na nešto višu cijenu zbog naknade koju Easyjet naplaćuje po rezervaciji, ne po osobi. Sa druge strane putuje li više osoba i kupite li kartu odjednom cijena po osobi biće još niža od gore navedene.

Kupovina za jednu osobu direktno na Easyjet stranicama:

  • Split >> Ženeva >> Reykjavik >> Belfast >> Split 167€ za jednu osobu
Split >> Ženeva >> Reykjavik >> Belfast >> Split, za jednu osobu

Split >> Ženeva >> Reykjavik >> Belfast >> Split, za jednu osobu

Važna napomena! Računajte da je potrebno spavanje u Ženevi u odlasku. U povratku je kratko vrijeme između 2 leta u Belfastu, avion iz Reykjavika slijeće u 15:20, drugi za Split kreće u 16:30, dakle imate 1:10 h za presjedanje. Gate close je 30 minuta prije leta.

Napominjemo da je u cijenu za Easyjet letove uključena samo ručna prtljaga veličine 56 x 45 x 25cm ali bez ograničenja težine. U cijenu karte su uključene sve takse.

Već vam je vjerovatno poznato kako doći do popusta na cijenu avio karte kupovinom na određenim španjolskim/portugalskim stranicama, treba li vam podsjetnik više o tome pročitajte u našem članku ovdje.

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

5 komentara

  1. Ana Marija Milosavljevic

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *