Proljeće u Engleskoj, povratno iz Zadra u Bristol za samo 22€, London za 30€ ili Manchester za 34€

Želite li posjetiti Englesku, točnije Bristol, London ili Manchester trenutno možete kupiti vrlo jeftine avio karte Ryanaira za direktne letove iz Zadra. Povratna karta u Bristol dostupna je za 22€, London za 30€ ili Manchester za 34€ za kupovinu direkno na Ryaniar stranicama. No kupite li avio karte na stranicama rumbo.pt s Diners karticom cijene su za još 10€ niže, dakle povratna karta u Bristol je vaša za samo 22€, London za 30€ ili Manchester za 34€.

Bristol je grad i luka na jugozapadu Engleske, na ušću rijeke Avon u Bristolski zaljev. Zaljev je poznat po velikim razlikama razine vode između plime i oseke, razlika iznosi i do 10 metara. Planira se izgradnja brane koja bi umanjila ove razlike. Bristol je šesti grad po broju stanovnika u Engleskoj i jedan je od najtoplijih gradova u Ujedinjenom Kraljevstvu

Manchester je jedan od najvećih gradova u Engleskoj, njegovo metropoliten područje je drugo po veličini odmah iza onog londonskog. Manchester je grad prebogate povijesti ali mnogima će biti najzanimljiviji kao grad nogometa. U njemu se nalazi engleski nacionalni muzej nogometa ali je i dom jednog od najvećih klubova svih vremena – Manchester Uniteda. Nedaleko od Manchestera nalazi se još jedan od bisera engleske – Liverpool, grad kojega svakako vrijedi posjetiti.

Za London nećemo trošiti riječi! Jedan je od glavnih gradova svijeta i za njega opisati bilo bi potrebno previše vremena…i opet bi bilo premalo. 🙂

Bristol

Bristol

Manchester

Manchester

London

London

 

Osim navedenih povratnih linija moguće su i sve open-jaw kombinacije, na primjer s odlaskom u Bristol i s povratkom iz Londona… Ukoliko tražite kružno putovanje lijepe kombinacije se mogu isplanirati. Sve ove gradove unutar Engleske lako i jeftino možete povezati autobusima Megabusa ili National Expressa ili vlakovima nacionalne željeznice. Također možete unajmiti i auto, najbolje rent a car cijene pronaći ćete ovdje.

Najbolje cijene dobit ćete kupujete li karte na stranicama rumbo.pt s Diners karticom. U tom slučaju povratne karte iz Zadra u Bristol su vaše za samo 22€, London za 30€ ili Manchester za 34€.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Zadar >> Bristol >> Zadar

Zadar >> Bristol >> Zadar

Zadar >> London >> Zadar

Zadar >> London >> Zadar

Zadar >> Manchester >> Zadar

Zadar >> Manchester >> Zadar

Sve o kupovini jeftinih avio karata na španjolskim stranica detaljno je opisano ovdje: Kako da ostvarite velike popuste i putujete gotovo pa besplatno, korak po korak do avio karte već za 2€.

 

Ukoliko nemate Diners karticu i nemate od koga posuditi povoljne letove možete pronaći i direktno na Ryanair stranicama.

Direktno na Ryanair stranicama:

  • Zadar >> Bristol >> Zadar 32€
  • Zadar >> London >> Zadar 40€
  • Zadar >> Manchester >> Zadar 44€
Zadar >> Bristol >> Zadar

Zadar >> Bristol >> Zadar

Zadar >> London >> Zadar

Zadar >> London >> Zadar

Zadar >> Manchester >> Zadar

Zadar >> Manchester >> Zadar

 

Detaljne upute za kupovinu avio karata direktno na Ryanair stranicama pronaći ćete u našem članku: Ryanair za početnike – korak po korak kako do avio karte + online check-in.

Cijene uključuju jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 20 i još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20.

Najniže cijene ćete najlakše pronaći u Ryanair Fare Finderu, nakon što pronađete što želite kartu možete jeftinije kupiti na rumbo.pt stranicama.

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *