UPDATE – Urugvaj – Montevideo, povoljna avio karta već za 347€

UPDATE – Objavljeno 30.06.2014.

Ponuda za Montevideo i dalje vrijedi. Danas ćemo ju samo proširiti i sa obrnutim smjerom. Zašto? Možda će vam više odgovarati da izbjegnete Maltu, jer ako krenete iz Minhena a vraćate se na Maltu imate mogućnost prekinuti putovanje u Minhenu u povratku gdje avio svakako slijeće. Samo ih trebate u Urugvaju zamoliti da vam čekiraju prtljagu samo do Minhena ili u Minhenu izmisliti neki razlog za prekid putovanja, na primjer zdravstveni.

Ako niste željeli ići na na Maltu ovo vam je bolja opcija, iz Minhena ćete se lakše vratiti, na primjer istim dolje navedenim Panturist autobusom. Cijena leta u ovom slučaju je nešto malo veća a vi procijenite koja vam opcija više odgovara.

Minhen >> Montevideo >> Malta 548$ (401€) (direktan link)

Minhen >> Montevideo >> Malta

Minhen >> Montevideo >> Malta

 


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 28.06.2014.

Danas vam predlažemo jednu ne toliko čestu destinaciju ali i više nego vrijednu posjete. Idemo u Urugvaj i njegov glavni grad Montevideo. Da ponuda bude vrijedna objave na našim stranicama pobrinula se opet cijena, ovo zadovoljstvo koštat će vas svega 347€.

U pitanju je open jaw karta a polazak je sa jednog neuobičajenog aerodroma kada su u pitanju low cost ponude. Polazak je sa Malte a povratak u Minhen. Cijena je dovoljno niska da vrijedi potegnuti do Malte, pogotovo ako na njoj niste još bili i željeli bi ste odvojiti koji dan i za boravak na ovom otoku.

Prva asocijacija kod mnogih kada se spomene Urugvaj je nogomet. Riječ je dvostrukom svjetskom prvaku, najmanjoj državi koja je ikada uspjela tako nešto postići tako da ovakve asocijacije i ne čude. U Montevideu je održano prvo svjetsko prvenstvo u nogometu davne 1930.godine a Jugoslavija je tada igrala u polufinalu. Ovih dana smo svjedoci još jedne odlične urugvajske reprezentacije čiji igrači grizu, kako u sportskom smislu tako neki i doslovno. 🙂

Urugvaj i Montevideo su vrijedni posjete još po mnogo čemu osim po nogometu. Danas je to jedan od najbogatijih gradova Južne Amerike sa velikom i važnom lukom, grad bogate povijesti i kulture. Zanimljivo je da je Montevideo i najjužniji glavni grad u Americi, svega par minuta južnije od argentinskog Buenos Airesa sa kojim dijeli zaljev.

Polazak za ovu cijenu mora biti sa Malte a povratak u Minhen.

Malta >> Montevideo >> Minhen    473$ (347€) (direktan link)

Prijevoznici su Air Malta i TAM Airlines.

Ponuda po nevedenim cijenama je dostupna za određene datume u 11. i 12.mjesecu 2014. Točno u vrijeme kada kod nas počinje zima a u Južnoj Americi ljeto, ovo je sjajna prilika da malo pobjegnete na urugvajsko sunce.

Karte za ovu cijenu možete kupiti jedino na www.expedia.com.

Do Malte najlakše i najjeftinije možete se Ryanairom iz Venecije već od 20€.

Iz Minhena natrag lako možete doći autobusom do Zagreba za 199 kn po smjeru, tri puta dnevno, putovanje traje 7 i pol sati a detalje pogledajte na www.panturist.hr/icbus. Za mogući prijevoz iz grada do aerodroma u Minhenu provjerite na stranicama www.munich-airport.de

 

Malta >> Montevideo >> Minhen

Malta >> Montevideo >> Minhen

You may also like...

1 Response

  1. Tripologia napisao:

    Ponuda za Montevideo i dalje vrijedi, želim vam samo skrenuti pažnju da je moguć i obrnut smjer, sa polaskom iz Minhena i povratkom na Maltu. Zašto je ovo dobro? Zato što u povratku možete prekinuti putovanje u Minhenu ako vam se baš ne ide na Maltu. Iz Minhena je lakše natrag u Hrvatsku.
    U ovom slučaju cijena karte je nešto veća ali i dalje odličnih 401€.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *