Put oko svijeta, 3 kontinenta sa premium avio kompanijama i uključenom prtljagom uz polazak iz Zagreba već od 997€

Za danas smo spremili jedan lagani put oko svijeta. 😀 Stvarno, nije komplicirana ruta, želite li jednom u životu obići puni krug možda je ovo prilika. Odmah da vam kažem rezultat, puni krug sa polaskom iz Zagreba i s povratkom u Zagreb može se napraviti već za 997€, u cijenu su uključena 3 kontinenta, Australija, Sjeverna Amerika i naravno Europa, također i nekoliko sati zadržavanja u Aziji (Kuala Lumpur). Posjetit ćemo Melbourne, Sydney, Los Angeles i London a opcionalno i Las Vegas, New York, Washington…ili bilo koji drugi grad u Sjedinjenim Američkim Državama.

Melbourne

Melbourne

Sydney

Sydney

U centru pažnje ovaj puta je ponuda Malaysia Airlines o kojoj smo pisali već nekoliko puta ovdje i aktualna ponuda American Airlinisa sa povoljnim letovima iz Australije preko SAD do Europe. Zadnja karika u lancu je let Croatia Airlinesa iz Londona natrag u Zagreb. Primjetit ćete da sve letove u ovoj našoj ponudi obavljaju redovni i premium prijevoznici, u sve letove je uključena checked prtljaga kao i obroci.

Los Angeles

Los Angeles

New York

New York

 

London

London

Prvi dio priče je let Malaysia Airlines iz Zagreba preko Londona i Kuala Lumpura u Australiju (Melbourne ili Adelaide). U Australiji morat ćete overland ili zrakom povezati Melbourne i Sydney, ta dionica nije u ovoj kalkulaciji no za taj dio puta lako se mogu pronaći vrlo jeftine i brze opcije. Drugi dio priče je putovanje iz Sydneya u SAD i dalje u London, ponuda je American Airlinesa a cijena kreće od 621€. Ukoliko uložite dodatnih 150€ možete odabrati dvije destinacije u SAD, čak i 3 ili 4 ukoliko odaberete open-jaw letove i dijelove koje nedostaju povežete overland prijevozima. Neke takve primjere navodimo u nastavku. Zadnju dionicu iz Londona U Zagreb prevest će nas Croatia Airlines.

Cijela ruta sastoji se iz sljedećih dionica:

Ukupno: 307€ + 621€ + 69€ = 997€

Zagreb >> Melbourne

Zagreb >> Melbourne

Sydney >> Los Angeles >> London

Sydney >> Los Angeles >> London

London >> Zagreb

London >> Zagreb

 

Alternativne kombinacije sa višestrukim destinacijama u SAD-u:

Sydney >> Los Angeles >> New York >> London

Sydney >> Los Angeles >> New York >> London

Sydney >> Los Angeles + Las Vegas >> Washington DC + New York >> London

Sydney >> Los Angeles + Las Vegas >> Washington DC + New York >> London

 

Cijela ruta: Zagreb >> Melbourne >> Sydney >> Los Angeles >> London >> Zagreb, opcionalno i Las Vegas, New York, Washington…

Prijevoznici su Malaysia Airlines, British Airways, American Airlines i Croatia Airlines.

Ponuda je dostupna za određene letove tijekom jeseni 2017., neki datumi dostupni su čak i tijekom ljeta i zime 2017.

Karte najjetinije možete pronaći na www.kayak.it stranicama.

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

5 komentara

  1. I kako vi mislite da ja provedem čitav dan na poslu kada ovo ujutro pročitam ? 😀

  2. Maja Segedi napisao:

    Michael Stepanić
    Mi smo sve obišli hihi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *