UPDATE – Australija, povratne karte iz Zagreba u Adelaide za 465€ ili Perth za 473€

UPDATE – Objavljeno 19.02.2017.

Prema cijeni izgledalo je kao da je u pitanju error fare međutim ponuda je aktivna evo već 12 dana i sada je jasno da je ipak u pitanju samo suludo niska cijena koju nam nudi Malaysia Airlinesa za letove iz Zagreba u Australiju. Zašto je to tako ne znamo ali nije ni bitno, ono što je bitno je da možete vrlo jeftino u Australiju i to iz Zagreba. Povratna karta iz Zagreba u Adelaide može biti vaša za samo 465€ odnosno u Perth za samo 473€.

NAPOMENA: Ukoliko nemate povjerenja za kupovinu na lol travel stranicama jer je prilično nova i neispitana agencija predlažemo da karte kupite na Tripair stranicama, cijena je malo viša, 20€ po karti, ali je agencija pouzdana.


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 07.02.2017.

Malaysia Airlines upravo nudi nevjerovatne cijene avio karata za polaske iz Zagreba u Australiju. Cijene su stvarno odlične, na primjer u Adelaide možete stići već za 463€ a u Perth već za 472€. Pronaći povratnu avio kartu iz Zagreba u Australiju za ispod 500€ je prilika koja se ne propušta. 🙂

Želite li jeftino down under ovo je prava ponuda za vas. Ukoliko vam ovo ne bude dovoljno jeftino za put u Australiju onda ništa neće biti. 🙂 Bio u pitanju error fare ili samo mega akcija koga briga, bitno je da se može stići na drugu stranu lopte i natrag za manje od 500€! Prijevoznik je Malaysia Airlines a letovi u oba smjera imaju po dva presjedenja, u Londonu i Kuala Lumpuru.

Požurite s kupovinom, ovo sigurno neće dugo trajati. Ponude koje ovdje objavljujemo su aktivne u trenutku objave ali cijene se vrlo brzo mijenjaju i nestaju. Ukoliko ponuda sa našeg linka više ne vrijedi pokušajte sreću sa nekim drugim datumima ili destinacijama. Sve nove datume i destinacije koje pronađemo probat ćemo dodati u ovaj članak. Ako vi pronađete nešto novo molimo vas da nam javite. Sretno u potrazi! 🙂

NAPOMENA: Ovdje je u pitanju error fare, postoji mogućnost da avio kompanija otkaže karte i vrati vam novac, stoga nemojte neko vrijeme poduzimati nikakve dodatne korake kao što je na primjer rezervacija smještaja ili kupovina dodatnih avio karata.

Prijevoznik je malezijska nacionalna avio kompanija Malaysia Airlines.

Ponuda je dostupna za određene letove tijekom jeseni 2017.

Karte najjeftinije možete pronaći na www.kayak.it stranicama.

Zagreb >> Adelaide >> Zagreb

Zagreb >> Adelaide >> Zagreb

Zagreb >> Perth >> Zagreb

Zagreb >> Perth >> Zagreb

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

Rent a car

You may also like...

2 komentara

  1. Leo Bartolec napisao:

    Ana Marija Ilić

  2. Damian Gunjak napisao:

    sad mozda imam samo jedan razlog da idem u zagreb

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *