UPDATE – Skandinavija, povratno iz Rijeke u Štokholm i/ili Kopenhagen za samo 17€

UPDATE – Objavljeno 11.03.2016.

Tek što smo objavili ponudu datumi iz primjera više nisu dostupni po navedenoj cijeni. Ništa za to, jeftinih karata ima još puno i lako ćete pronaći jeftine kombinacije. Evo novog primjera.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Polasci iz Rijeke u Štokholm po najnižim cijenama: 01., 04., 08., 15., 18., 22. i 29.04.2016. Povratak iz Štokholma u Rijeku: 01., 04., 08., 18., i 25.04.2016. Polasci iz Štokholma u Kopenhagen po akcijskim cijenama mogući su gotovo pa svaki dan tijekom 3., 4. i 5. mjeseca 2016. Kao što smo već puno puta ponovili, Karte ćete najlakše pronaći u Ryanair Fare Finderu, nakon što pronađete što želite karte jeftinije možete kupiti s Diners karticom na rumbo.pt stranicama.

Rijeka >> Štokholm >> Rijeka

Rijeka >> Štokholm >> Rijeka

Štokholm >> Kopenhagen >> Štokholm

Štokholm >> Kopenhagen >> Štokholm

 


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 11.03.2016.

Danas pikiramo Skandinaviju, predlažemo Švedsku i Dansku, točnije Štokholm ili Kopenhagen, kako vam je draže, jedno, drugo ili oboje. Mi smo sebi kupili već povratne karte iz Rijeke za Štokholm prošli petak po cijeni od 13€ na rumbo.pt stranicama, danas su samo malo skuplje no opet je cijena minimalna. Eto sada sam vam odao naše sljedeće putovanje 🙂 no da se vratimo mi ponudi.

Dakle povratne karte iz Rijeke u Štokholm još uvijek se mogu kupiti po odličnoj cijeni, 30€ direktno na Ryanair stranicama ili za samo 17€ na rumbo.pt stranicama s Diners karticom.

Ako želite u Kopenhagen prvi dio priče je identičan, povratna karta iz Rijeke u Štokholm. Nastavak je još jedan let iz Štokholma u Kopenhagen i natrag. Poveznica je idealna, sa 2:05 h vremena za presjedanje u odlasku i 3:25 u povratku. Cijena je samo 10€ direktno na Ryanair stranicama, na rumbo.pt stranicama s Diners karticom potencijalno i besplatno. Dakle u konačnici možete iz Rijeke u Kopenhagen za 17€ ukupno. Napominjemo da kupovina ovih besplatnih karata često ne prolazi, ukoliko budete imali problema s plaćanjem na rumbo.pt stranicama jednostavno kupite karte za ovaj let direktno na Ryanair stranicama, u tom slučaju stižete iz Rijeke u Kopenhagen i natrag za samo 27€ ukupno što je i dalje odlična cijena.

Datumi su samo za primjer, mogući su i neki drugi polasci tijekom 4. ili 5. mjeseca. Također možete lako odabrati ostanak u Štokholmu nekoliko dana prije nastavka u Kopenhagen. Mogućnosti je puno, prilagodite letove svojim željama.

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Ukupno: Rijeka >> Štokholm >> Kopenhagen >> Štokholm >> Rijeka 17€

Na Ryanair stranicama:

  • Rijeka >> Štokholm >> Rijeka 30€
  • Štokholm >> Kopenhagen >> Štokholm 92 KR (oko 10€)

Ukupno: Rijeka >> Štokholm >> Kopenhagen >> Štokholm >> Rijeka 40€

Cijene uključuju jedan komad ručne prtljage do veličine 55 x 40 x 20 i još jednu manju torbu, npr. žensku torbu, ručnu torbicu ili shoping vrećicu do dimenzija 35 x 20 x 20.

Karte za datume koje želite ćete najlakše pronaći u Fare Finderu.

Karte možete kupiti direktno na Ryanair stranicama ili nešto jeftinije s Diners karticom na rumbo.pt stranicama.

Sve o kupovini jeftinih avio karata na španjolskim stranica detaljno je opisano ovdje: Kako da ostvarite velike popuste i putujete gotovo pa besplatno, korak po korak do avio karte već za 2€.

 

Na rumbo.pt stranicama s Diners karticom:

Rijeka >> Štokholm >> Rijeka

Rijeka >> Štokholm >> Rijeka

Štokholm >> Kopenhagen >> Štokholm

Štokholm >> Kopenhagen >> Štokholm

Na Ryanair stranicama:

Rijeka >> Štokholm >> Rijeka

Rijeka >> Štokholm >> Rijeka

Štokholm >> Kopenhagen >> Štokholm

Štokholm >> Kopenhagen >> Štokholm

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

4 komentara

  1. Maja Segedi napisao:

    Leon David Kocurek

  2. Leo Bartolec napisao:

    Ana Marija Ilić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *