Budgetair uveo mogućnost Multicity i Stopover rezervacije avio karata

Jedna dobra vijest dolazi sa naše, trenutno, najdraže avio booking platforme. Naime Budgetair upravo je uveo ono što nam je nedostajalo već neko vrijeme – mogućnost rezerviranja avio karata za kružna putovanja sa više od dva leta kao i avio karata sa prekidom putovanje, funkcionalnosti iskusnim putnicima poznate kao Multicity i Stopover.

Do sada ove mogućnosti kod Budgetaira nije bilo, mogla se kupiti samo povratna ili open jaw karta sa dva leta, šteta jer se ova platforma u zadnjih nekoliko mjeseci pokazala kao najjeftinija opcija za kupovinu svih vrsta avio karti. Do sada smo u slučaju kada nam je trebala multicity avio karta takve morali tražiti na, na primjer www.expedia.ie ili www.ebookers.ie.

Da stvari ne bi bile idealne budgetair još uvijek ne pruža mogućnost kupovine avio karte sa više od 3 leta. Još uvijek nije moguće dodavati nove letove kao što smo navikli na nekim drugim booking platformama. Vjerujem da će i ovaj dio unaprijediti u budućnosti, Budgetair konstantno raste i razvija se. Do tada preostaje nam da pričekamo i u slučaju potrebe za kupovinom više od 3 leta koristimo druge sustave.

Link vjerujem da već znate, ali evo da ponovimo još jednom www.budgetair.ie.

Upotreba novih funkcionalnosti je vrlo jasna i jednostavna. Sa naslovnice odabirom opcije “Stopover” forma se širi preko cijelog ekrana i vidimo mogućnost unosa podataka za 3 leta.

Stopover / Multicity sa naslovnice

Stopover / Multicity sa naslovnice

Sa booking stranice slična situacija, nakon odabira “Stopover / Multicity” opcije forma se proširuje sa dodatnim letom “Flight 3”.

Stopover / Multicity sa booking stranice

Stopover / Multicity sa booking stranice

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *