Nova godina u Moskvi, povratna karta iz Budimpešte za samo 56€

Htjeli biste negdje otputovati za novogodišnje praznike a još ne znate gdje. Imali ste oduvijek želju posjetiti Moskvu, prošetati Crvenim trgom, vidjeti Kremlj, Boljšoj teatar… Sada je prilika da to objedinite u jedno lijepo i jeftino putovanje.

Wizz Air nudi vrlo povoljne letove iz Budimpešte u Moskvu uključujući i u vrijeme novogodišnjih praznika. Na primjer možete letjeti za Moskvu 31.12.2015, s povratkom 10.01.2016 za samo 56€ kupite li karte na rumbo.pt stranicama s Diners karticom. Na rumbo.es stranicama s Maestro karticom cijena je 64€, direktno na Wizz Air stranicama 75€.

Prijevoznik je Wizz Air.

Povoljne cijene možete pronaći za letove tijekom 1. i 2. mjeseca 2016.

Napominjemo da je u cijenu za Wizzair letove uključena samo ručna prtljaga veličine 42 x 32 x 25 cm.

Već vam je vjerovatno poznato kako koristiti ove španjolske/portugalske stranice za avio karte, treba li vam podsjetnik više o tome pročitajte u našem članku ovdje.

Budimpešta >> Moskva >> Budimpešta

Budimpešta >> Moskva >> Budimpešta

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *