ISTEKLO – Brazil, povratno u Sao Paulo iz Beča za samo 206€, iz Minhena za 213€, iz Venecije za 227€

UPDATE – Objavljeno 30.05.2016.

ISTEKLO! Nažalost ponuda je istekla. Čestitamo onima koji su uspjeli kupiti karte! Ukoliko netko ipak ulovi još neke raspoložive datume ili neku sličnu kombinaciju pliz javite nam. 🙂


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 30.05.2016.

Željeli ste oduvijek posjetiti Brazil ali niste imali prilike?! Ovo je idealna prilika za vas, portugalski TAP i brazilski AZUL trenutno nude odlične cijene svojih letova s polaskom iz Beča, Minhena ili Venecije u Sao Paulo. Cijene kreću već od nevjerovatnih 206€!

U pitanju su povratne karte u suradnji portugalskog TAP-a i brazliskog AZUL-a. Povratna karta iz Beča u najveći južnoamerički grad dostupna je za samo 206€, iz Minhena za 213€, iz Venecije za 227€. Požurite s kupovinom, u pitanju je najvjerovatnije error fare i ove cijene sigurno neće dugo trajati.

Savjetujemo vam da nakon kupovine ne poduzimate dodatne rezervacije tipa smještaj ili drugi prijevozi, postoji mogućnost da će karte biti otkazane i novac vam vraćen. Ukoliko dobijete e-ticket i ne otkažu karte u sljedećih tjedan-dva na konju ste, spremajte ljetne stvari i sunčane naočale za putovanje. 🙂 Svi letovi u oba smjera imaju jedno kratko presjedanje u Lisabonu.

Prijevoznici su TAP Portugal i brazilski Azul Linhas Aéreas.

Ponuda je dostupna za letove u 9., 10. i 11. mjesecu 2016., moguće i više.

Karte najjeftinije možete pronaći na www.expedia.it stranicama.

Beč >> Sao Paulo >> Beč

Beč >> Sao Paulo >> Beč

Minhen >> Sao Paulo >> Minhen

Minhen >> Sao Paulo >> Minhen

Venecija >> Sao Paulo >> Venecija

Venecija >> Sao Paulo >> Venecija

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

15 komentara

 1. Mateja Basara napisao:

  Ivona kupuuuj 🙂

 2. Irena Jelic napisao:

  Nadam se da je netko uspio. Za Bec nema, ni za Veneciju. Barem ja nisam nasla. Ovi linkovi daju 573 ili vise eur s Turkishem i Air France.

 3. Mladen Mladen napisao:

  i meni izbacuje 534 eura

 4. Tripologia napisao:

  Čini se da je greška već ispravljena, cijene su sada znatno više. Nadam se da je ipak netko uspio uloviti dok je bilo aktivno. Ukoliko netko ulovi još neku raspoloživu kombinaciju ili datum pliz javite nam. 🙂

 5. Petra Bičanić napisao:

  Maja Sokolić, ipak ništa od svega, bila je neka greška :'((((((((

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *