ISTEKLO – Novi Zeland, povratne karte iz Zagreba u Auckland za samo 523€, moguće i besplatno zadržavanje u Maleziji

UPDATE – Objavljeno 13.03.2017.

ISTEKLO! Nažalost ponuda je istekla. Ovo je bilo brzo, tek što smo objavili update stvar se promjenila. Čestitamo svima koji su uspjeli kupiti karte na vrijeme.


UPDATE – Objavljeno 13.03.2017.

Najlakše bi bilo reći “ovo je error fare, požurite s kupnjom jer neće dugo trajati” kao što smo rekli pri inicijalnoj objavi članka prije više od mjesec dana. Mogli bismo to reći da je u pitanju nova ponuda, ovdje je čudno što stvar funkcionira već toliko dugo. Cijena je suludo niska, nikada se iz Zagreba (a rijetko i iz ostatka Europe) nije moglo putovati ovako jeftino na doslovno drugi kraj planete. Dakle nemamo što suvislo reći, samo kupujte karte dok još traje i putujte. 🙂

Pa evo ga, iz Zagreba povratno možete na Novi Zeland za samo 523€. Ako želite po potpuno istoj cijeni možete se usput zadržati i nekoliko dana u Maleziji. Karte se mogu pronaći tijekom naše jeseni ove godine. Svi ostali uvjeti jednaki su onima opisanim dolje u originalnoj objavi.

Zagreb >> Auckland >> Zagreb

Zagreb >> Auckland >> Zagreb

Zagreb >> Kuala Lumpur >> Auckland >> Zagreb

Zagreb >> Kuala Lumpur >> Auckland >> Zagreb


ORIGINALNI ČLANAK – Objavljeno 08.02.2017.

Već smo objavili sjajne ponude Malaysia Airlinesa za letove iz Zagreba u Australiju odnosno Singapur. Danas tu ponudu širimo na još jednu destinaciju – Novi Zeland. Povratna karta iz Zagreba u Auckland je vaša za samo 507€. Ukoliko želite možete se zadržati i u Kuala Lumpuru te malo obići i Maleziju cijena je viša za svega nekoliko eura i iznosi 524€.

Ove karte možete pronaći na www.expedia.de stranicama. Trik je u tome da odaberete multi-city opciju odnosno “Flug mit mehreren Zielen”. Za prvi let unesite Zagreb >> Kuala Lumpur, drugi je Kuala Lumpur >> Auckland, treći je povratak u Kuala Lumpur i posljednji onaj za Zagreb. Uz to uključite i opciju preferiranog prijevoznika odnosno “Bevorzugte Fluglinie”, odaberite Malaysia Airlines. Samo ukoliko pratite ove korake koje navodimo ćete dobiti i navedene cijene.

forma

Pratite upute sa screenshota ili koristite priložene linkove u nastavku. Za polazak prvog leta odaberite 31.10., sljedeći neka bude 01.11., povratak može biti bilo kada tijekom 11. i 12. mjeseca, čak i nakon Nove godine ukoliko možete ostati toliko dugo. Ukoliko uspijete uloviti još neki datum za polazak koji daje slične rezultate molimo vas da nam javite.

Požurite s kupovinom, ovo sigurno neće dugo trajati. Ponude koje ovdje objavljujemo su aktivne u trenutku objave ali cijene se vrlo brzo mijenjaju i nestaju. Ukoliko ponuda sa našeg linka više ne vrijedi pokušajte sreću sa nekim drugim datumima ili destinacijama. Sve nove datume i destinacije koje pronađemo probat ćemo dodati u ovaj članak. Ako vi pronađete nešto novo molimo vas da nam javite. Sretno u potrazi! 🙂

NAPOMENA: Ovdje je u pitanju error fare, postoji mogućnost da avio kompanija otkaže karte i vrati vam novac, stoga nemojte neko vrijeme poduzimati nikakve dodatne korake kao što je na primjer rezervacija smještaja ili kupovina dodatnih avio karata.

Prijevoznik je malezijska nacionalna avio kompanija Malaysia Airlines.

Ponuda je dostupna za određene letove tijekom 11. i 12. mjeseca 2017.

Karte po error fare cijenama možete pronaći na www.expedia.de stranicama.

Zagreb >> Auckland >> Zagreb

Zagreb >> Auckland >> Zagreb

Zagreb >> Auckland >> Kuala Lumpur >> Zagreb (sa višednevnim zadržavanjem u Maleziji)

Zagreb >> Auckland >> Kuala Lumpur >> Zagreb (sa višednevnim zadržavanjem u Maleziji)

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *