5 zemalja Europe i Azije za samo 442€. Kružno putovanje iz Budimpešte u Ukrajinu, Kinu, Maleziju, Iran i Tursku

Danas imamo prijedlog za malo iskusnije putnike. Predlažemo kružno putovanje po Aziji, posjetit ćete Ukrajinu, Kinu, Maleziju, Iran i Tursku, polazak je iz Budimpešte a ukupna cijena samo 442€.

Za najveći dio putovanja zadužen je Ukraine International Airlines, kod njih ćete kupiti open-jaw kartu iz Budimpešte preko Kijeva u Peking sa povratkom iz Istanbula u Budimpeštu, ukupna cijena je 264€. Za drugi dio putovanja zadužen je malezijski low-cost prijevoznik Air Asia koji upravo ima još jednu od svojih akcija. S njima ćete letjeti iz Pekinga u Kuala Lumpur za 55€ i nakon toga dalje iz Kuala Lumpura u Teheran za 72€. Kariku koja nedostaje popunit ćete letom Azerbaijan Airlinesa iz Teherana preko Bakua u Istanbul za 51€. Ukupna cijena svih dionica putovanja iznosi samo 442€.

Peking - Badaling Great Wall

Peking – Badaling Great Wall

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Istanbul

Istanbul

Svi datumi iz ponude su lako prilagodljivi, raspoloživost letova po navedenim cijenama je velika tijekom cijele jeseni ove godine. Želite li produžiti, skratiti ili pomjeriti cijelo putovanje to lako možete napraviti. Zadržavanje u Kijevu je kratko, od 18 h do 10:25 sljedećeg dana no dovoljno da barem provodete večer i noć u glavnom gradu Ukrajine.

Ukupno: 442€

Napominjemo da je u cijenu letova Air Asie uključena samo ručna prtljaga dimenzija 56 x 36 x 23cm te još jedna dodatna torba do domenzija 40 x 30 x 10cm, ukupna težina obje torbe ne smije prelaziti 7 kg. Sve informacije o ručnoj prtljazi pronaći ćete na Air Asia stranicama ovdje. Želite li doplatiti za predanu prtljagu računajte na dodatni trošak, točne cijene za liniju koja vas interesira pronaći ćete ovdje.

Prijevoznici su Ukraine International Airlines, Air Asia i Azerbaijan Airlines.

Akcija Air Asie vrijedi za letove od 01.09.2017. do 05.06.2018. Karte po akcijskim cijenama možete kupiti od 12.03. do 19.03.2017.

Karte najjeftinije možete pronaći na stranicama www.momondo.com. Karte Air Asie po identičnoj cijeni možete kupiti i direktno na www.airasia.com stranicama.

Treba li vam inspiracija za ovo putovanje pročitajte naš putopis iz Pekinga i putopis naše čitateljice iz Irana.

 

Budimpešta >> Peking + Istanbul >> Budimpešta

Budimpešta >> Peking + Istanbul >> Budimpešta

Peking >> Kuala Lumpur

Peking >> Kuala Lumpur

Kuala Lumpur >> Teheran

Kuala Lumpur >> Teheran

Teheran >> Istanbul

Teheran >> Istanbul

 

Smještaj
Airbnb Airbnb
Airbnb je najveća online zajednica na svijetu preko koje domaćini mogu iznajmiti svoj prostor gostima iz cijelog svijeta, putnici sa druge strane mogu povoljno unajmiti stan, apartman, sobu ili samo krevet te tako doći do jeftinijeg smještaja i bolje doživjeti sredinu u koju putuju. Airbnb danas nudi smještaj u čak 192 države svijeta, na njemu postoji već preko 500.000 oglasa od čega preko 25.000 u Hrvatskoj. Više o Airbnb-u možete saznati u našem članku: Airbnb, kako iznajmiti ili unajmiti smještaj, registrirajte se i ostvarite 32€ popusta. Uzmi 32€ popusta Registrirajte se na Airbnb preko ovog linka i uštedite 32€ ili 240 kn na cijenu smještaja na vašem sljedećem putovanju.
Hotel & Hostel Hotel & Hostel
Želite li u hotel provjerite ponudu na www.booking.com. Potpuni pregled ponude hotela i hostela provjerite u tražilici www.hotelscombined.com.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *